A.Tapinas „Laisvės pikniką“ šiais metais rengs Nemuno saloje | Kas vyksta Kaune

A.Tapinas „Laisvės pikniką“ šiais metais rengs Nemuno saloje

Archyvas / R. Tenio nuotr.

Gera žinia tiems, kuriems patiko „Laisvės pikniko“, inicijuoto žurnalisto ir visuomenininko Andriaus Tapino, idėja. Žadama, jog šis pilietinis festivalis šiemet vėl įvyks ir šį kartą planuojama tai padaryti Nemuno saloje, Kaune.

Iš energingų žmonių nenoro taikstytis su baimės jausmu gimęs festivalis, atrodo, greitai taps kasmetine tradicija. Faktą, liudijantį, jog „Laisvės piknikas“ tikrai įvyks patvirtina A. Tapino įrašas socialinio tinklo „Facebook“ profilyje.

„Lygiai prieš metus sulaukiau žinios, kad susitikimas su Ringaudų bendruomene neįvyks, nes „priešrinkiminis laikotarpis priverčia daryti keistus sprendimus“. Dar po valandos nusprendžiau, kad vis tiek atvažiuosiu ir padarysiu kokį piknikėlį keliasdešimčiai žmonių. Kuo viskas baigėsi, turbūt žinote. Ir jau nuo vasario girdžiu klausimus, ar šiemet kažkas bus? Tad metinių proga oficialiau sakau – bus. Bus geriau, daugiau ir svarbiau. Nes apie laisvę, atsakomybę ir valstybę turime kalbėti ir toliau.“, – rašo žurnalistas.

Pasak A. Tapino, „Laisvės pikniko“ festivalį planuojama surengti rugpjūčio 26 dieną, šeštadienį Kauno Nemuno saloje. „Vertybės nesikeičia – piknikas nemokamas“, – tikino jis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA