Vairuotojos kelionė netikėtai nutrūko prie pat policijos komisariato | Kas vyksta Kaune

Vairuotojos kelionė netikėtai nutrūko prie pat policijos komisariato

Policijos nuotr.

Įprasta Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Operatyvaus valdymo skyriaus (VPK VTV OVS) pareigūnų darbo diena – visų policijos pajėgų Kauno apskrities policijos aptarnaujamoje teritorijoje valdymas.

Būtent šie pareigūnai užtikrina, kad į kiekvieną gyventojų pranešimą būtų reaguojama tinkamai, o laukiantys pareigūnų pagalbos gyventojai ją gautų kuo įmanoma greičiau.

Ne išimtis ir šiandienos popietė. Tačiau netikėtai šių Kauno apskr. VPK VTV OVS pareigūnų pagalbos visai šalia vyriausiojo policijos komisariato prisireikė merginai, kuriai judrioje Kauno miesto gatvėje kelionę netikėtai teko baigti aštriam daiktui pradūrus automobilio padangą.

„Pastebėjau per langą, kad šalia komisariato, užstodamas eismą, įtartinai sustojo automobilis. Nusprendžiau nueiti pasiteirauti, ar viskas, ar nereikia pagalbos”, – pasakoja nedvejojęs išsiaiškinti, kas nutiko, ir pakeisti automobilio padangą suskubęs Kauno apskr. VPK VTV OVS vyresnysis specialistas Egidijus Čeras. Kaip gi atsidėkoja gyventojai, sulaukę netikėtos pareigūnų pagalbos? „Nuo veido dingęs rūpestis ir šilta vairuotojos šypsena – pati geriausia padėka. Visuomet džiugu, kuomet galime kažkuo padėti“, – teigė pareigūnas, pabrėždamas, kad tai neatsiejama kiekvieno pareigūno darbo dalis.

„Kas daugiau padėtų, jei ne Jūs. Ne veltui angelai sargai“, – kalbėjo jaunoji vairuotoja, besidžiaugdama, kad viskas lyg tyčia atsitiko komisariato pašonėje ir sulaukusi operatyvios pareigūnų pagalbos, taip galėjusi toliau skubėti tęsti dienos darbų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA