Kačerginėje vyks tarptautinis japoniškų automobilių sąskrydis | Kas vyksta Kaune

Kačerginėje vyks tarptautinis japoniškų automobilių sąskrydis

Organizatorių nuotr.

Automobilių entuziastai šiltąjį laikotarpį pasitinka su didžiuliu džiaugsmu, nes iš žiemos miego pabunda naujasis automobilių kultūros sezonas.

Lietuvoje kaip ir bet kurioje kitoje pasaulio šalyje vyksta automobilių sąskrydžiai, festivaliai ir parodos, kurių pagrindinis tikslas – atskleisti neribotas automobilių galimybes, bei atrasti ir parodyti visuomenei estetines išvaizdos tobulinimo tendencijas.

Gegužės 21 dieną, vienintelėje Lietuvoje esančioje lenktynių trasoje Kačerginės „Nemuno žiede“ įvyks tarptautinis „JapCars Grand Meet Lithuania 2017“ sąskrydis, kurio tikslas suburti japoniškų automobilių mylėtojus, pasisemti naujų idėjų, pasidalinti patirtimi ir gerai praleisti laiką. Renginį žada aplankyti nemažai svečių iš Latvijos, Estijos ir kitų kaimyninių šalių.

„Norime, jog renginyje netrūktų pramogų ir grožio visiems automanams ir visi gerai praleistume laiką. Būtent todėl renginio metu šventės dalyviai galės savo jėgas išbandyti ne tik grožio ir kitose rungtyse tačiau ir slalomo ar traukos varžybose. Be to, pačių išskirtiniausių automobilių vairuotojams yra vykdomas atskiras konkursas VIP erdvei užimti. Joje bus eksponuojami patys išskirtiniausi japoniški modeliai, kurių kūrėjai su pasididžiavimu galės dalintis patirtimi ir idėjomis bei sulauks nemažo žurnalistų dėmesio – apie artėjančio renginio programą pasakoja organizatorius Viktoras.

Renginio metu nebus užmiršti ir pačių kruopščiausių japoniškų automobilių savininkai. Įsteigtos nominacijos: sportiškiausias automobilis, įdomiausiai/garsiausiai skambanti išmetimo sistema, gražiausi ratai, gražiausia stovėsena, tvarkingiausias variklio skyrius, audio sistemos garso važybos, estetiškiausias VIP zonos dalyvis ir kt.

Renginio dalyviai galės pasidaryti asmeninę profesonalią fotosesiją savo automobiliui, nemokamai atlikti kompiuterinę automobilio diagnostiką.

Įėjimas mokamas, reikalavimai dalyviams pateikiami čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA