Šventinį pirmadienį Kaune vyko devintasis „Žalgirio“ 3×3 turnyras | Kas vyksta Kaune

Šventinį pirmadienį Kaune vyko devintasis „Žalgirio“ 3×3 turnyras

R. Tenio nuotr.

Visą šventinį pirmadienį prie „Žalgirio“ arenos rinkosi šimtai sporto mėgėjų, kurie dalyvavo tradiciniame Kauno „Žalgirio“ klubo organizuojamame 3×3 turnyre.

Bene pagrindinis 3×3 šventės akcentas – Kauno „Žalgirio“ krepšininkų ir trenerių vizitas turnyre.

Komandos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius atidarė 11 val. prasidėjusį turnyrą, o vėliau atvykę ir į dvi grupes suskirstę žalgiriečiai renginyje praleido po gerą valandą.

Turnyro kovoms įsibėgėjus pirmieji į turnyrą atvyko Leo Westermannas, Renaldas Seibutis, Isaiah Hartensteinas, Gytis Masiulis ir Martynas Varnas. Jie nuo 13 val. lipo ant scenos, ant kurios visi dalyviai ir žiūrovai galėjo įsiamžinti bendrose nuotraukose su žalgiriečiais.

Netrukus prie jų prisijungė ir aukštaūgis Augusto Lima, kuris stebėjo Mišrios grupės ir Specialiosios Olimpiados finalines kovas. Brazilui teko užduotis išrinkti naudingiausius finalo žaidėjus ir juos apdovanoti prizais.

Trumpa pertraukėlė turnyre vyko 13:30 val., nes tada visi norintys galėjo sudalyvauti konkurse, kuriame reikia tiksliai pakartoti žalgiriečių ant scenos su krepšinio kamuoliu atliekamus veiksmus, o visa tai komentuoja „Žalgirio“ balsas ir rungtynių pranešėjas aktorius Andrius Žiurauskas.

Turnyre dalyvaujančioms komandoms vėl grįžus į 14 krepšinio aikštelių, finalinės kovos startuos dar trijose amžiaus grupėse. Finalus stebės kitas „Žalgirio“ vidurio puolėjas Robertas Javtokas, taip pat išrinksiantis naudingiausius turnyro krepšininkus.

Dar kartą Lietuvos čempionai prie „Žalgirio“ arenos užsuks 16 val. Tada likę aštuoni žalgiriečiai su komandos kapitonu Pauliumi Jankūnu priešakyje patys stos prie aštuonių krepšių ir iš dešimčių specialaus konkurso dalyvių išsirinks sau į poras po vieną pagalbininką. Atrankinį etapą įveikusios aštuonios žalgiriečių ir turnyro dalyvių ar svečių poros susirungs „Minuso daugiakovės“ rungtyje, kurio nugalėtojo laukia originalūs „Žalgirio“ marškinėliai su visais komandos narių parašais.

Šventinę „Žalgirio“ 3×3 turnyro dieną primins kiekvienam turnyro dalyviui suteikti dveji marškinėliai su „Žalgirio“ simbolika ir kiti prizai.

„Kauno Akropolio“ dovanų čekiu bus apdovanota ir originaliausio komandos pavadinimo konkursą laimėjusi ekipa. Oficialaus „Žalgirio“ feisbuko puslapio apklausoje šiais metais užtikrintai triumfavo „Šarai, pasilik!“ komanda.

Beje, šalia „Žalgirio“ arenos vykstančioje sporto fiestoje aistros verda ne tik krepšinio aikštelėse, bet ir antrą kartą rengiamose futbolo ir tinklinio varžybose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA