„Kaunas Jazz 2017“ festivalio metu Laisvės alėjoje karaliavo šokiai | Kas vyksta Kaune

„Kaunas Jazz 2017“ festivalio metu Laisvės alėjoje karaliavo šokiai

P. Grigaliūno nuotr.

Didelio susidomėjimo kasmet sulaukiančiame festivalyje „Kaunas Jazz“ kūnus valdo ne tik muzikos garsai, bet ir šokio judesiai. Vakar, antrąją šiųmečio renginio dieną, Miesto sodas, esantis Kauno Laisvės alėjoje, tiesiog ūžė nuo svaiginančių judesių, skleidžiamų nuo į ritmą įsiliejusių žmonių.

Balandžio 29 dieną festivalio „Kaunas Jazz“ metu šokių scenoje, prie „Miesto sodo“ buvo daug judesio. Čia vyko praėjusiais metais milžiniško praeivių susidomėjimo sulaukusios salsa ir zumba, lindy hop šokių stilių pamokos.

Šiais metais Laisvės alėjos „DJ“ scenoje muzikinėmis improvizacijomis stebino „DJ Linas & DJ Mavros“. Tačiau, tai dar tikrai ne visi renginiai, kuriais kauniečius ir miesto svečius vakar žavėjo populiariausias džiazo muzikos renginys.

VDU Didžiojoje salėje melomanai turėjo galimybę išgirsti išskirtinę dainininko Lino Adomaičio muzikinę programą, puikiai įvertintą net už Lietuvos ribų.

O Vienybės aikštėje įsikūrusioje scenoje nuskambėjo festivalio dalyvių-veteranų grupės „Saulės kliošas“ kūrinių programa, kurios metu susirinkusieji išvydo ir patį renginio „Kaunas Jazz“ įkūrėją Joną Jučą bei sužinojo kvapą gniaužiančią detalę iš jo gyvenimo.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA