Papietauk ir pasikrauk – į darbo vietą tarsi po savaitgalio | Kas vyksta Kaune

Papietauk ir pasikrauk – į darbo vietą tarsi po savaitgalio

R. Tenio nuotr.

„Jau kepame ir pilstome”, – tokiu šūkiu apie atidarymą savo Facebooko paskyroje paskelbė restoranas „Chill edition“, o mes, susidomėję azijietiška virtuve, užsukome į svečius. Neplatus, tačiau išgrynintas meniu ir smagiai tranki muzika vidury dienos nuteikė linksmai – išėję jautėmės panašiai, kaip po puikiai praleisto penktadienio vakaro.

Restoranas „Chill edition“, įsikūręs šalia „Urmo“, duris lankytojams pravėrė vos prieš kelias savaites, tačiau papietauti čia jau užsuka pastovūs lankytojai. Įsitaisome prie aukštesnio stalo, palei langą, ir laukdami padavėjos, apsižvalgome. Akies nerėžiantis paprastas, bet jaukus interjeras, dailininkės ištapyta siena, fotosienelė su restorano logotipais, stalo futbolas, fone skambantys linksmi hitai – kai kurios detalės byloja apie tai, kad čia laukiami šiuolaikinės kultūros žmonės – instagramininkai, snapčatininkai ir feisbukininkai.

Atsivertę meniu negalėjome išsirinkti, ar eiti lengviausiu ir greičiausiu keliu – užsisakyti dienos pietus, kurie tekainuoja 4 eurus, ar rinktis iš šiltųjų patiekalų, prie kurių patiekiami nemokami garnyrai bei padažai. Nosį kuteno kvapai, o skaitant buvo labai sunku nuspręsti, ką pasirinkti prie iešmelio: bulvių skilteles, lazdeles , ryžių „grill paplotelį“, ar ryžių iešmelį. Be to, viliojo ir „WOK“ patiekalai bei galimybė paragauti juodųjų makaronų. Masino ir sriubos: itin viliojančiai atrodė trinta moliūgų sriuba su kokoso pienu, kurią padavėja atnešė netoliese sėdinčiam jaunuoliui.

Prie mūsų prisėdęs “Chill edition” savininkas Edgaras Adomavičius mums pasiūlė paragauti restorano vardu pavadintas salotas su krevetėmis, rūkyta lašiša, pagardintas specialiu firminiu padažu arba paskanauti ilgųjų burgerių „LONGBURGER“. „Tokių greičiausiai nerasite niekur kitur”, – patarė jis. Iš tiesų, pailga bandelė, įdaryta daržovėmis ir šalia gulintys pasirinktos mėsos iešmeliai atrodė labai viliojančiai, buvo patogu valgyti ir sotu.

Ant akmeninių lentelių patiektus ilguosius burgerius galima valgyti kaip kam patinka: su įrankiais arba tiesiog paėmus į rankas.

Restorano savininkas E.Adomavičius pasakojo, kad ir dienos metu čia bus leidžiama garsesnė ir trankesnė muzika, o savaitgaliais kartais gros didžėjus. „Norime, kad atėję papietauti žmonės, į darbą grįžtų pailsėję kaip po savaitgalio. Gal kažkam tai nepatiks, kai kas nori pavalgyti ramiai per pietus, bet mes darysime kitaip“, – kalbėjo E.Adomavičius, fone garsiai grojant smagiausiems populiarios ir house muzikos hitams.

Dienos pietų į “Chill edition” patogu užsukti netoliese įsikūrusių biurų darbuotojams, o vakarus smagiai leisti galės jaunimas, mat, aplink driekiasi gyvenamieji rajonai, yra ne vienas aukštųjų mokyklų bendrabutis.

„Savaitgaliais planuojame dirbti iki 3 val. nakties”, – teigė E. Adomavičius. Jis tikisi, kad „Chill edition“ pamėgs smagios, draugiškos jaunų žmonių kompanijos, kurioms patiks čia burtis, leisti pašėlusį laisvalaikį.

„Planuojame organizuoti įvairius renginius, bet kol įsivažiuosime, kviečiame jaunimą aktyvai naudotis mūsų siūlomomis patalpomis – čia jie gali organizuoti savo šventes, nedidelius renginius, parodas visiškai nemokamai“, – rodydamas pakankamo dydžio jaukias salytes sakė E.Adomavičius.

Vyras pasakojo turintis nemažai patirties maitinimo versle: jau šeštus metus veikia jo įkurti greito maisto restoranai „Čaina“, gaminantys maistą išsinešti, esantys Eiguliuose ir Aleksote, taip pat pristatantys rytietišką maistą į namus.

Tačiau „Chill edition“ idėja – ne tik skaniai maitinti azijos virtuvę mėgstančius žmones, bet ir tapti traukos centru mėgstantiems naktinėti, ar tiesiog atsipalaiduoti neįpareigojančioje aplinkoje. Be to, tolėliau nuo miesto centro ir senamiesčio įsikūręs restoranas žada būti atsvara ten vykstančioms pramogoms.

„Juk ne visada patogu važiuoti ir naktį grįžti iš centro, todėl siūlysime užsukti pas mus, nes „Chill edition“ tikrai netrūks linksmybių. Čia bus paprasčiau, laisviau, tačiau ne mažiau smagu“, – pažadėjo restorano sumanytojas.

Daugiau susipažinti su restoranu „Chill Edition“ galite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA