Artėjant ilgajam savaitgaliui Kaunas paskendo spūstyse | Kas vyksta Kaune

Artėjant ilgajam savaitgaliui Kaunas paskendo spūstyse

FB, Kur stovi policija nuotr.

Nenuostabu, jog artėjant ilgajam savaitgaliui iš darbų visi norime ištrūkti ir artimuosius pamatyti arba namus pasiekti šiek tiek greičiau. Tačiau turime ne kokių žinių – situacija Kauno keliuose nėra pati geriausia, dėl prastų oro sąlygų ir didelio automobilių srauto pagrindinės Kauno gyslos kemšasi, tad nenustebkite, jeigu jūsų kelionės laikas taps gerokai ilgesnis.

Socialiniame tinkle „Facebook“ esančios grupės „Kur stovi policija Kaune“ narių duomenimis, visos pagrindinės Kauno gatvės pilnos vairuotojų. Didelės spūstys grupės narių fiksuojamos Tunelio gatvėje, taip pat Europos bei Pramonės prospektuose.

Tiesa, kai kurios gatvės užsikišo ir dėl eismo įvykių. Pravažiuoti sunku Jonavos gatvės žiedu prie Kauno pilies dėl lengvųjų automobilių susidūrimo. Taip pat P ir taip paprastai problematiškoje kelio atkarpoje nuo Muravos link prekybos centro „Mega“ stovi sugedęs sunkvežimis, kuris tik dar labiau apsunkina situaciją kelyje.

Panaši situacija ir važiuojant Radvilėnų plentu link Zoologijos sodo.

„Kalno vidury senukas ant avarinio stovi. Kamštį sudaręs nemenką“, – rašo „Kur stovi policija Kaune“ narys.

Už miesto ribų situacija taip pat nėra pavydėtina – kelyje link Raudondvario ties nusukimu į Šilelio kaimą įvykusi avarija gerokai apsunkina eismo sąlygas.

Kaunas šį pavakarį neramus. Jeigu turite galimybę, geriau palaukite kelias valandas, kol eismo sąlygos normalizuosis – taip sutaupysite ir kuro, ir nervų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA