Birštonas skelbia aktyvų savaitgalį: laukia ėjimo, bėgimo bei dviračių sporto renginiai | Kas vyksta Kaune

Birštonas skelbia aktyvų savaitgalį: laukia ėjimo, bėgimo bei dviračių sporto renginiai

Organizatorių nuotr.

Balandžio 29-30 dienomis Birštono kurortas kviečia išbandyti jėgas ėjimo, bėgimo bei dviračių sporto renginiuose. Visą savaitgalį čia bus galima aktyviai dalyvauti, išgirsti sveikatingumo ekspertų vedamas paskaitas ar stebėti sporto renginius gryname ore.

[galerija kiek=”8″]

Šeštadienį, balandžio 29 d., miesto gatves užplūs ėjikai, Birštone vyks tradicinės 31-osios Olimpinio vicečempiono A. Mikėno memorialo sportinio ėjimo varžybos. Jau eilę metų į renginį susirenka patys didžiausi ėjimo entuziastai, kuriems ėjimo varžybos aplink Birštoną tapo privalomu pavasario atributu.

„Šiemet Birštono kurortas didelį dėmesį skiria turizmui ir sportui, todėl pagrindiniai pavasario renginiai yra neatsiejami nuo sporto. Norime, kad žmonės į Birštoną vyktų atsikratyti sukaupto streso ir prisipildyti geros, gryname ore tvyrančios energijos. Savo renginiuose didelį dėmesį skiriame ir tradiciniams sporto renginiams, kurie skirti pagerbti Lietuvai nusipelniusius žmonėms, ir naujiems, vis populiarėjantiems, su sveikatingumu susijusiems renginiams: žygiams, maratonams, paskaitoms“, – teigia Birštono turizmo informacijos centro direktorė Rūta Kapačinskaitė.

Aktyviai praleisti šeštadienį aplankant Birštono apylinkes kviečia „Dviračių žygio aplink Birštoną 2017“ organizatoriai. Žygio metu bus galima pasirinkti vieną iš trijų, pagal sudėtingumą suskirstytų, trasų. Kelionės metu dalyviai turės galimybę pasižvalgyti po Birštono apylinkes bei išgirsti įdomių kurorto istorijų ar legendų. Daugiau informacijos apie išankstinę registraciją ir renginio mokestį rasite organizatorių svetainėje: http://www.visitbirstonas.lt/

Sveikatingumo savaitgalį su „Birštono pusmaratoniu“ Birštono miesto gyventojams ir svečiams dovanos asociacija „Savas miestas“. Skatindama žmonių fizinį aktyvumą ir propaguodama sveiką gyvenseną bei judėjimą, balandžio 29 d. asociacija kviečia į nemokamą paskaitų ciklą „Fizinis aktyvumas ir sveikata“. Paskaitos, kurias ves savo srities profesionalai, sveikos gyvensenos specialistai, visiems, užsiregistravusiems renginio dieną, bus nemokamai vedamos „Vytautas Mineral Spa“ komplekse.

Balandžio 30 d. Birštone vyks „Pirmasis Birštono pusmaratonis“. Renginio organizatoriai kviečia dalyvauti ir puikiai praleisti dieną ne tik renginio dalyvius, bet ir miesto svečius. Daugiau informacijos rasite renginio puslapyje: www.birstonopusmaratonis.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA