Kaunietis pasibaisėjo laiptų būkle: tai kelia rimtą pavojų | Kas vyksta Kaune

Kaunietis pasibaisėjo laiptų būkle: tai kelia rimtą pavojų

Kas vyksta Kaune skaitytojo nuotr.

Duobių Kauno gatvėse, kuriomis dažniausiai skundžiasi automobilių vairuotojai, mažėja. Tačiau, neseniai portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė pasipiktinusio kauniečio žinia apie laiptus, kuriais jis kone kasdien laipioja. Laiptai esą grėsmingos būklės – gadina ne tik batus, bet ir kelia riziką sveikatai.

Kauniečio Vilmanto užfiksuotose nuotraukose ir vaizdo įraše matomi laiptai, esantys Kaune. Didžioji dalis jų pakopų svyruojančios, arba jų visai nematyti. „Štai kokiais laiptais kasdien tenka lipti, norint nukeliauti į universitetą, o po paskaitų į namus“, – sako jis.

Pėsčiomis į universitetą nuo Viaduko stotelės, esančios Tunelio gatvėje, Kaune, laiptais, vedančiais į Vievio gatvę, einantis portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas teigia, jog šie kone avarinės būklės laiptai kasdien priverčia rizikuoti sveikata.

Išvydę, kokiais grėsmingais laiptais turi laipioti kauniečiai, norėdami nusigauti į reikiamą vietą, kreipėmės į bendrovės „Kauno švara“ atstovus. Su portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistais sutiko kalbėtis Miesto tvarkymo ir ūkio skyriaus vadovas Ramūnas Vosgirdas.

„Laiptus, vedančius iš Tunelio į Vievio gatvę, buvo planuojama suremontuoti ankstyvą pavasarį, tačiau jie nebuvo remontuojami, nes lauke buvo per žema oro temperatūra tokiems darbams atlikti. Šių  laiptų svarbiausias turimas atlikti  darbas – pagrindų betonavimas. Gegužės pirmomis dienomis pradėsime minėtų laiptų remonto darbus,“ – tikino jis.

Viliamės, jog pažadas bus įvykdytas artimiausiu metu ir kauniečiams nereikės lipant minėtais laiptais baimintis, kad paslys, pargrius ar kitaip susižalos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA