Smurto protrūkiai Kaune: vyrą keturi jaunuoliai talžė metaliniais strypais | Kas vyksta Kaune

Smurto protrūkiai Kaune: vyrą keturi jaunuoliai talžė metaliniais strypais

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Antradienį Kaune užfiksuoti smurto atvejai. Keturių jaunuolių žiaurumą, Partizanų gatvėje, patyrė vyras. Dėl sužalojimų jam prireikė medikų pagalbos. Tačiau tai – ne vienintelis žiaurus nutikimas balandžio 25-ąją – pranešta ir tai, kad tėvas sumušė galimai neblaivų mažametį sūnų.

Policijos pareigūnų duomenimis, balandžio 25 dieną į Kauno ligoninę atvežtas ir dėl daugybinių kūno sužalojimų paguldytas vyras (g. 1976 m.).

Jis paaiškino, kad tą pačią dieną apie 21 val. 30 min. Kaune, Partizanų g., naudodami metalinius strypus jį sumušė keturi jaunuoliai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 138 str. 1 d.

Taip pat, pasak policijos pareigūnų, antradienį gautas Kauno Žiburio pagrindinės mokyklos socialinės pedagogės pranešimas, kad į mokyklą paskambinęs neprisistatęs asmuo informavo, kad namuose, Kaune, Prancūzų g., tėvo yra sumuštas šios mokyklos auklėtinis (g. 2004 m.).

Nustatyta, kad mažametis į mokyklą neatvyko. Nuvykus policijos pareigūnams, motina paaiškino, kad balandžio 20 dieną jos sūnus grįžo į namus neblaivus, todėl tėvas (g. 1978 m.) jį auklėdamas, diržu sudavė kelis kartus į nugarą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 3 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA