Kaunietis miesto gatvėse užfiksavo autobusą, paliekantį ryškų pėdsaką | Kas vyksta Kaune

Kaunietis miesto gatvėse užfiksavo autobusą, paliekantį ryškų pėdsaką

Stopkadras

Portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė skaitytojo užfiksuotas vaizdo įrašas. Skaitytojas pašaipiai džiaugiasi Kauno gatvėmis važiuojančio viešojo transporto ekologiškumu ir galimybe pasigrožėti pirotechnikos šou miesto gatvėse nemokamai.

Užfiksuotas veiksmas vyksta antradienio dieną Taikos prospekto ir A. Baranausko gatvės sankryžoje. Užsidegus žaliam šviesoforo signalui, ne pirmos jaunystės autobusas lėtai pajuda iš vietos, o iš išmetamosios sistemos vamzdžio pasipila tiršti balti dūmai. Jų tiek daug, kad už autobuso stovintys automobiliai tiesiog pranyksta baltų dūmų debesyje. Autobusui važiuojant toliau situacija negerėja – dūmai intensyviai veržiasi viso vaizdo įrašo metu, o pagal jų kiekį ir tirštumą, tikėtina, ir tolimesnės kelionės metu.

Kur ir kokia kryptimi tęsiasi šio autobuso maršrutas, portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas nepatikslino, tačiau pastebima, kad tokie autobusai apskritai neturėtų būti eksploatuojami.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA