Kaune dingusios senolės niekaip nepavyksta rasti: ji užfiksuota apsaugos vaizdo kameromis | Kas vyksta Kaune

Kaune dingusios senolės niekaip nepavyksta rasti: ji užfiksuota apsaugos vaizdo kameromis

Stopkadras

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai toliau ieško dingosios moters, tačiau kol kas paieškos – bevaisės. Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau skelbė apie šios senyvo amžiaus moters dingimą, įrašu pasidalino keliasdešimt tūkstančių portalo skaitytojų, tačiau niekam nepavyko pastebėti moters jau beveik savaitę.

Marijona Balandienė, gimusi 1931 m., balandžio 19 d. apie 8:30 val. išėjo iš namų, esančių Kaune, P. Kalpoko g. ir dingo be žinios.

Atliekant intensyvius paieškos veiksmus, nustatyta, kad galimai ta pati moteris balandžio 19 d. 8.41 val. buvo pastebėta Kaune, prie Jonavos gatvėje pastato nr. 3 esančios autobusų stotelės. 8.41 val. moteris, panaši į Marijoną Balandienę įlipo į 10 nr. troleibusą ir juo nuvažiavo iki galutinės stotelės, esančios Partizanų gatvėje. Po to nuėjo į Garažų g., kur galimai įsėdo į 20 numeriu pažymėtą autobusą, kuriuo nuvažiavusi iki prekybos miestelio „Urmas“, esančio Pramonės pr., nuėjo į šio prekybos miestelio teritoriją.

Moters požymiai: apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo. Dėvėjo baltą skrybėlę, vilkėjo rudos spalvos puspaltį, tamsias kelnes, avėjo baltus batus. Moteris gali sunkiai orientuotis.

dingusisenole

Asmenis, mačiusius ar žinančius M. Balandienės buvimo vietą, bei galinčius suteikti vertingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 303 068, (8 37) 303 355, (8 37) 303 450 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA