41-ąjį gimtadienį E. Dragūnas atšventė garsiausių krepšininkų apsuptyje Kaune | Kas vyksta Kaune

41-ąjį gimtadienį E. Dragūnas atšventė garsiausių krepšininkų apsuptyje Kaune

delfi.lt 2017/04/23 22:32

Sekmadienio vakarą kauniečiai ir Kauno svečiai leido Žalgirio arenoje, čia buvo surengta fiesta krepšinio 95-mečiui – koncertas ir apdovanojimai K95. Šio renginio vyšnaite ant torto tapo Egidijaus Dragūno pasirodymas.

Sekmadienį, balandžio 23 d., E. Dragūnas švenčia savo 41-ąjį gimtadienį. Vos kelias dainas fiestos pabaigoje atlikęs dainininkas į areną tiesiog „įvažiavo“ su visa scena.

Po pirmosios dainos atlikėjas paragino visus atsistoti ir pajudėti kartu: „Atsistokime, neturime daug laiko. Jūsų, krepšininkai, kojos juk stiprios“.

„Aš taip ranką laikau todėl, kad diržą pamiršau namuose, kad nenukristų, – kiek vėliau į daugiatūkstantinę minią kreipėsi E. Dragūnas. – Žinote, šiandien prie manęs priėjo žmonių, daug jaunimo. Jie norėjo su manimi fotografuotis, o aš galvoju „kodėl?“. Bet šiandien, kai pamačiau Vladą Garastą, pats paėmiau telefoną.“

„Ačiū jums už visas gražiausias emocijas“, – krepšininkams bei visiems su krepšiniu susijusiems profesionalams dėkojo E. Dragūnas. O arenoje sekmadienio vakarą išties netrūko garsiausių krepšininkų, kurie čia sekmadienio vakarą susirinko pagerbti per 95-erius metus prie krepšinio populiarumo ir tobulinimo susijusius profesionalus.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA