Lietuvos krepšiniui – 95: tūkstančiams gerbėjų Kaune griaudėjo grandiozinė fiesta | Kas vyksta Kaune

Lietuvos krepšiniui – 95: tūkstančiams gerbėjų Kaune griaudėjo grandiozinė fiesta

delfi.lt 2017/04/23 20:36

Pusę aštuonių vakaro grandiozinę fiestą krepšinio 95-mečiui pradėjo Arvydas Sabonis, į sceną mesteldamas krepšinio kamuolį. Žalgirio arenoje šįvakar griaudi dar neregėto masto fiesta krepšiniui.

Pirmasis scenoje pasirodė Linas Adomaitis ir su žodžiais „Aš apakau, aš apakau, nes tavo spalvos tokios ryškios“, – sukėlė kelių tūkstančių krepšinio gerbėjų, susirinkusiųjų Žalgirio arenoje, aplodismentus. Kiek vėliau prie jo prisijungė Kotryna Juodzevičiūtė, su kuria atliko dainą „Saulės pėdomis“.

Vos Kotryną iš scenos palydėjęs L. Adomaitis prisijungė prie jau repuojančio Puszho ir kartu atliko dainą „Ji mano“.

Patrneriai prie L. Adomaičio keitėsi akimirksniu. Netrukus jis pristatė bliuzo karalienę Ariną ir užtraukė dainą „Kad būtų Žalgiris“. Po šios dainos suskambo lenendinė „Ar tu ją matei“ ir į sceną, kartu su dešimtimis šokėjų, užlipo Goda Alijeva, Nijolė Rukaitienė ir Elena Puidokaitė-Atlanta.

Specialiai šiam renginiui savo pasirodymus kūrė SEL bei Džordana Butkutė. O renginio vairą šįvakar laiko Marijonas Mikutavičius. Pastarasis scenoje pasirodė po Roko Bernatonio triuko – Marijonas tiesiog išniro iš dūmų kupino stiklinio „narvo“.

Renginio metu buvo dalijami ir apdovanojimai už nuopelnus krepšiniui. Paskelbus nominacijos Krepšinio metraštininkas nominantus, į sceną, paskelbti nugalėtojo vardo, buvo pakviestas FIBA atstovas Horacio Muratore. Deja, vyras, žengdamas į sceną, parkrito. Jam atsikelti padėjo Marijonas Mikutavičius.

„Juk turėjo kažkas nutikti šį gražų vakarą“, – tarė Horacio, vos atsistojęs ir priėjęs prie mikrofono.

Sąmyšį scenoje sukėlusią nesėkmę užmarštin nuskandino netrukus tarp VIP svečių pasirodžiusi Džordana Butkutė. Šešiolikos minučių trukmės pasirodymą Džordana pradėjo narve.

Per trumpą pertraukėlę tiesiog scenoje moteris drabužį transformavo neatpažįstamai. Iš juodo kostiumėlio sidabrinėmis detalėmis jis virto elegantiška suknele.

Geriausiomis visų laikų Lietuvos rinktinėmis išrinkti 1992-ųjų V. Garasto bronziniai karžygiai, Barselonos olimpinėse žaidynėse priminę pasauliui apie nepriklausomos Lietuvos trispalvę, bei 1997 metais Vydo Gedvilo treniruota šalies moterų nacionalinė ekipa, vienintelį kartą tapusi Europos čempione.

Už didžiausią indėlį į Lietuvos krepšinį pagerbtas vienas jo pradininkų, lakūnas Steponas Darius, kurio prizą atsiėmė vaikaičiai.

Dar gerokai prieš renginį į Žalgirio areną pradėjo rinktis garsūs pramogų, sporto ir politikos pasaulio atstovai. Renginyje pasirodė Arvydas Sabonis su žmona, Druskininkų meras Ričardas Malinauskas su drauge, magas Rokas Bernatonis, Daina Gudzinevičiūtė, Tomas Balaišis-Sėkla, Vaidas Baumila su mergina ir daugelis kitų.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA