Kauniečiai kviečiami dalyvauti žygyje „Pažink Kauno marių takus“ | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai kviečiami dalyvauti žygyje „Pažink Kauno marių takus“

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia kauniečius ir miesto svečius dalyvauti žygyje aplink Pažaislio šilą (apie 7 km) ir aktyviai praleisti laisvalaikį. Žygis vyks balandžio 30 d. (sekmadienį) nuo 12–15 val.

Žygio tikslas – ne tik fiziškai aktyviai praleisti laisvalaikį, bet ir susipažinti su Pažaislio šilo kraštovaizdžiu. Tai unikali galimybė žygiuojant pėsčiomis grožėtis ir atrasti Kauno marių regioninio parko įsimintiniausias ir gausiausiai turistų lankomas vietas.

Kad žygiuoti būtų smagiau, pirmieji 30 užsiregistravę turės galimybę eiti su šiaurietiškojo ėjimo lazdomis bei sužinoti daugiau apie šiaurietiškojo ėjimo technikos privalumus!

Žygis aplink Pažaislio šilą vyks balandžio 30 d. (sekmadienį). Registracijos patvirtinimas vyks nuo 11.30 val., žygio pradžia 12 val. Renginio startas ir finišas – automobilių stovėjimo aikštelė prie Pažaislio vienuolyno.

Būtina patogi avalynė bei apranga, užkandžiai, gera nuotaika ir išankstinė registracija el. paštu: gediminas.toleikis@kaunovsb.lt arba tel.: (8 37) 45 47 17.

Daugiau informacijos apie žygį čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA