Išmaniąją televiziją kauniečio namuose įdiegę technikai: kitaip neleidžia techninės galimybės (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Išmaniąją televiziją kauniečio namuose įdiegę technikai: kitaip neleidžia techninės galimybės (papildyta)

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, gyvenantys Noreikiškėse, pasidalino nuotrauka, kurioje matosi, kaip kabelinės televizijos ir interneto paslaugas teikiančios įmonės darbuotojai atliko instaliacijos darbus jų namuose.

„Štai, kaip dirba Cgates specialistai! Tipo išmani TV + internetas“, – nuotraukos aprašymu dalinasi skaitytojas, kuris įvertino kaimyno namuose atliktus paslaugos instaliavimo darbus, o rezultatais pasidalino portalo „Kas vyksta Kaune“ feisbuko paskyroje.

18033836_10208546533756578_2650515539485581880_n

Kaunietis pasakoja, kad jį ir kaimyną, kurio namuose įvesta išmanioji televizija, technikų atlikti darbai nesužavėjo, o darbuotojas, net ir po papildomo raginimo sutvarkyti pareiškė, kad „kitaip neleidžia techninės galimybės“.

Dėl tokios darbų kokybės gyventojas kreipėsi ir į vadybininką, kuris sudarė paslaugų teikimo sutartį. Po kelių dienų, kaip pasakoja gyventojas, vadybininkas pašnekėjęs su technikais pasakė, kad kitaip atlikti instaliaciją nėra techninių galimybių ir kad klientas apie tai buvo informuotas.

Papildyta: Tiesa, kitas gyventojas, kuriam galimai nutiko identiška situacija,  pasiraitojęs rankoves ir skyręs valandą darbo laiko, pats ėmėsi spręsti tokį neatsakingų darbuotojų paliktą darbo broką ir instaliaciją susitvarkė savo jėgomis, tad dabar gali mėgautis ne tik išmaniosios televizijos vaizdeliu televizoriuje, bet ir tvarka namų koridoriuje (nuotrauka apačioje).

Išmaniosios televizijos įvedimas

Perskaitęs naujieną portale „Kas vyksta Kaune“ su mūsų redakcija susisiekė „Cgates“ komercijos vadovas Tomas Burovas. „Atsiprašome savo kliento – su juo susisieksime artimiausiu metu ir išspręsime šią situaciją. Mūsų prioritetas – patenkinti klientai. Šiuo metu šį įvykį aiškinamės viduje ir užtikrinsime, kad ateityje tai nepasikartotų“, – tikino jis.

Papildyta: Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai dar kartą susisiekė su žmogumi, kurio namuose atlikti „Cgates“ darbai (pagrindinė straipsnio nuotrauka). Kaunietis patvirtino, jog su juo sukontaktavo minėtos įmonės atstovai. Jie esą pasiūlė atitaisyti paliktas darbų klaidas. Kaunietis stebisi, kaip įmonių darbuotojus veikia viešumas. Pasak jo, kol informacija apie darbo „broką“ nepasidalino portalas „Kas vyksta Kaune“, „Cgates“ atstovai tikino neturintys techninių galimybių viską sutvarkyti tinkamai, o paviešinus informaciją – techninės galimybės, pasak kauniečio, staiga ėmė ir atsirado.

Papildyta: Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė su informaciją apie esą netinkamai atliktą „Cigates“ darbuotojų komandos darbą pasidalinusiu kauniečiu ir išsiaiškino, jog atvejis, nutikęs jo kaimynui, yra užfiksuotas būtent pirmojoje nuotraukoje (viršuje), o antrosios nuotraukos vaizdas yra kitas atvejis, nutikęs kitam žmogui.

„Komentaruose po įrašu, pasidalintu „Kas vyksta Kaune“ profilyje, socialiniame tinkle, savo nuotrauka su prierašu: „Reikės patiems susitvarkyti. Perdariau šiek tiek dėžutę ir viskas gražiai tilpo“, pasidalino kitas žmogus. Socialiniame tinkle vyko diskusija, kurioje dalyvavę žmonės stebėjosi, jog nuotraukose užfiksuoti skirtingi vaizdai.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija atsiprašo už paklaidą, šiame straipsnyje abi nuotraukas priskiriant vienam atvejui, kai tuo tarpu, jose užfiksuoti du skirtingiems žmonėms nutikę atvejai, taip pat tikimės, kad viešumas ateityje padės telekomunikacijų paslaugas teikiančių įmonių darbuotojus darbus klientų namuose vykdyti kokybiškai.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA