Sumaištis saugomoje aikštelėje Kaune: išlaužta tvora, pro kurią patekta į vidų | Kas vyksta Kaune

Sumaištis saugomoje aikštelėje Kaune: išlaužta tvora, pro kurią patekta į vidų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Balandžio 20 d., apie 1.50 val. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas sulaukė pranešimo, kad Kaune, Islandijos pl., išlaužta saugomos aikštelės tvora ir kažkas yra patekęs į vidų.

Į įvykio vietą nedelsiant atvykusius Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės pareigūnus pasitiko apsaugos darbuotojas, kuris nurodė, kad į aikštelę galimai įsibrovė du asmenys, o vienas iš jų dar gali būti aikštelės teritorijoje.

Operatyviai pradėję įsibrovusių asmenų paiešką, pareigūnai netrukus pastebėjo gatve einančius du įtartinus vyrus, kurie nesugebėjo paaiškinti, kaip jie atsidūrė šioje vietoje ir ką jie čia veikia. Susisiekus su apsaugos darbuotojais, paaiškėjo, kad sutikti vyrai turi panašius į teritoriją įsibrovusių asmenų požymius. Apie 2.05 val. vyrai, gimę 1984 m., buvo sulaikyti.

Dėl šio įvykio Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 d. 2 d. ir 22 str. 1 d., dėl kėsinimosi įvykdyti vagystę.
Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA