Norėjo suteikti pagalbą – išplūdo necenzūriniais žodžiais ir trenkė į veidą | Kas vyksta Kaune

Norėjo suteikti pagalbą – išplūdo necenzūriniais žodžiais ir trenkė į veidą

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Trečiadienį Kaune fiksuotas atvejis, kuomet pagalbą bandant suteikti vyrui, jis pradėjo necenzūriniais žodžiais plūsti gelbėtojus, panaudojo smurtą. Vyras pristatytas į areštinę.

Policijos departamentas informuoja, kad balandžio 19 d. apie 18 val. 30 min. Kaune, Kovo 11-osios g., medikams atvykus suteikti med. pagalbos ant žemės gulinčiam neblaiviam vyriškiui ir jį pasodinus į GMP automobilį, pastarasis ėmė elgtis agresyviai, necenzūriniais žodžiais įžeidinėjo medikus bei ranka trenkė GMP vairuotojui (g. 29 m.) į veidą.

Atvykus policijos pareigūnams ir vyriškį įsodinus į tarnybinį policijos automobilį, pastarasis nenurimo, aktyviais veiksmais bandė išlipti ir priešinosi Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės 1-os kuopos 1-ojo būrio vyriausiajam patruliui.

Panaudojus elektroimpulsinį prietaisą „Taser“ ir kovinių imtynių veiksmus, neblaivus (2,67 prom. alkoholio) vyras (48 m.) pristatytas bei uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str. (pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, už tai baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki 3 metų).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA