Išgelbėtas vyras, bandęs atimti sau gyvybę | Kas vyksta Kaune

Išgelbėtas vyras, bandęs atimti sau gyvybę

Asociatyvi nuotr. /R. Tenio nuotr.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate balandžio 18 d. apie 13:30 val. gautas vyro, gyvenančio Kaišiadorių rajone, pranešimas, jog jis ketina atimti savo gyvybę, nes gavo piniginę 200 eurų baudą.

Vyras sakė, kad nešinas virve eina į mišką. Į gautą pranešimą operatyviai sureagavę Kauno apskr. VPK Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai bei greitosios medicinos pagalbos medikai nuvykę į minėtą vietą vyro, gimusio 1962 m., nerado.

Pareigūnas, bendravęs su skambinusiu vyru, iš garsų pokalbio metu suprato, jog pranešėjas gali būti yra uždaroje patalpoje, tad buvo nuspręsta vykti į vyriškio gyvenamąją vietą. Atvykus rastos užrakintos durys. Durų atrakinti nepavyko dėl spynoje likusio rakto, todėl buvo iškviesti ugniagesiai, kurie išlaužę duris pateko į namą.

Viduje vyro nesimatė, tačiau pareigūnai pastebėjo, jog lubose yra anga, kuri užkalta lentomis ir apkrauta dėžėmis. Pareigūnams kilo įtarimas, kad vyras gali būti viduje užsibarikadavęs. Išlaužę lentas pareigūnai pateko į angą ir iškart pastebėjo vyrą, buvusį ant gegnių skersinių, kuris iškart buvo nukabintas ir perduotas apačioje buvusiems medikams.

Operatyvaus policijos pareigūnų bei medikų darbo dėka buvo išgelbėta vyro gyvybė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA