Slidu: po „Audi“ smūgio „Ford“ vos nenugarmėjo į geležinkelį | Kas vyksta Kaune

Slidu: po „Audi“ smūgio „Ford“ vos nenugarmėjo į geležinkelį

Kas vyksta Kaune nuotr.

Rytais į darbą skubantys vairuotojai šiomis dienomsi turėtų būti kaip niekad atsargūs. Naktimis oras, atšąlantis iki neigiamos temperatūros, šlapią asfaltą padengia ledu ir tai itin prastina eismo sąlygas.

Antradienio rytą Rokuose būtent dėl slidžios kelio dangos ir vieno vairuotojo neatidumo įvyko avarija, po kurios medikų pagalbos prireikė vienam vairuotojui.

Pirminiais duomenimis, apie 8 valandą ryto automobilio „Audi“ vairuotojas, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, dėl slidžios kelio dangos nespėjo sustabdyti savo vairuojamo automobilio ir rėžėsi į pagrindiniu keliu skubantį „Ford“. Pastarasis nuo smūgio kelis kartus apsisuko ir sustojo tik įsirėžęs į naujai suremontuotą geležinkelio viaduką. Laimei, tilto atitvarai sustabdė nevaldomą automobilį ir jis vos nenugarmėjo žemyn į geležinkelio trasą.

„Ford“ automobilio vairuotojas po avarijos skundėsi kojos sumušimais, todėl medikų buvo skubiai pristatytas į Kauno klinikas.

Kauno vairuotojai praneša, kad slidžios gatvės anksti ryte buvo ir mieste, todėl šiomis dienomis, ypatingai rytais, eismo dalyviai turėtų įvertinti nuolat besikeičiančias oro sąlygas ir vairuoti itin atsakingai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA