Petrašiūnuose užpuolė vyrą ir grasindami ginklu pavogė du kompiuterius (įtariamieji sulaikyti) | Kas vyksta Kaune

Petrašiūnuose užpuolė vyrą ir grasindami ginklu pavogė du kompiuterius (įtariamieji sulaikyti)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šventinės dienos vakarą Petrašiūnuose, panaudojant fizinį smurtą, įvykdyta vagystė.

Policijos departamentas informavo, kad balandžio 17 d. apie 20 val. 13 min. Kaune, R. Kalantos gatvėje, du nepažįstami jaunuoliai panaudodami fizinį smurtą ir grasindami vyrui (28 m.) daiktu, panašiu į pistoletą, iš jo automobilio „VW Passat“ pagrobė du nešiojamus kompiuterius, automobilio užvedimo raktelius ir pasišalino.

Materialinis nuostolis – 830 eurų.

Antradienį, po vidurdienio, 12:10 val. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad plėšimą galimai įvykdę vyrai operatyviai sulaikyti.

Pranešama, kad Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal LR baudžiamojo kodekso 180 str. 3 d., dėl plėšimo.

„Į įvykio vietą nedelsiant atvykę Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės ir Kauno apskr. VPK Nusikalstamų veikų registravimo skyriaus pareigūnai, nustatė automobilį „Audi A3“, su kuriuo galimai užpuolikai pasišalino iš įvykio vietos. Atlikdami aktyvius ikiteisminio tyrimo veiksmus, pareigūnai nustatė ir sulaikė vyrą, gimusį 1984 m. Netrukus buvo sulaikytas ir antrasis įtariamasis, gimęs 1991 m. Pas jį buvo rastas ir paimtas daiktas, panašus į šaunamąjį ginklą. Įtariamiesiems už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas nuo 2 iki 10 metų”, – praneša policija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA