Velykos jau čia, būkite pasveikinti! | Kas vyksta Kaune

Velykos jau čia, būkite pasveikinti!

Afoto.eu / archyvo nuotr.

Mieli kauniečiai,

sveikiname savo skaitytojus šv. Velykų šventės proga ir linkime, kad į trečią tūkstantmetį įžengęs Jėzaus Kristaus mokymas atvertų daugiau durų, širdžių, protų ir sielų į taiką, ramybę, toleranciją ir supratingumą.

Kad jūsų namuose, prie šventinių stalų, šeimos ir draugų apsuptyje skleistųsi optimizmas, geras žodis savam ir svetimam, atjauta, nuoširdumas ir meilė. Kad tiek tūkstančių metų skleidžiamas krikščioniškas žodis taptų ne išgalvotu ir tariamu tik bažnyčiose, o tikru: sakomu kasdien ir kiekvienam, gydančiu sergantį, paguodžiančiu nuskriaustą, atjaučiančiu atstumtąjį.

Sakykime gerus žodžius vienas kitam ir nustebsime, kad kiti mums atsakys tuo pačiu. Ir tegul mūsų šventinius stalus nukloja ne vien maisto, gėrimų ir kitų vaišių gausa, o bendrystės, draugystės, artimumo ir gerumo dovanos, kurios turtina, spalvina, teikia džiaugsmą bei pasitenkinimą savimi ir pasauliu.

Linksmų šv. Velykų visiems ir kiekvienam!

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija

P.S. Labai smalsu pamatyti, kokių grožybių primargino skaitytojai, tad kviečiame dalintis nuotraukomis ir visiems kartu kurti šventinę nuotaiką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA