Skaitytojų video: didįjį penktadienį įpykę kauniečiai santykius aiškinosi tiesiog gatvėje (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Skaitytojų video: didįjį penktadienį įpykę kauniečiai santykius aiškinosi tiesiog gatvėje (papildyta)

Stopkadras

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją paskutinę darbo dieną prieš šventes pasiekė ne vieno skaitytojo užfiksuota vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuoti vairuojančių kauniečių konfliktinės situacijos.

Ne paslaptis, kad toli gražu ne visi eismo dalyviai Kauno gatvėse jaučia pagarbą kitiems eismo dalyviams, bando nuskubėti, aplenkti, užkišti, tačiau vis dažniau tokias konfliktines situacijas sukeliantys vairuotojai sulaukia realių įžeistų vairuotojų fizinių veiksmų, kuriais jie parodo, kad yra ne ką geresni už tuos, kurie sukelia įvairias nemalonias situacijas Kauno gatvėse.

Dėl „užkišimo“ puolė santykius aiškintis sankryžoje

Penktadienio dieną portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja Urtė tapo vieno iš įvykio liudininke. Ji teigia, kad nors „Citroen“ automobilio vairuotojas ne itin gražiai persirikiavo „užkišdamas“ savo transporto priemonę kitam vairuotojui, tačiau kito vairuotojo, vairuojančio „VW“, elgesys buvo taip pat ne itin priimtinas.

„Nors filmuoti pradėjau tik vėliau, įžeistas vairuotojas su keleiviu išlipo sankryžoje iš automobilio ir trenkė „Citroen“ vairuotojui“, – pasakojo kaunietė Urtė. Vaizdo įraše matoma, kaip pastarojo automobilio vairuotojas, sulaukęs fizinių įpykusio vairuotojo veiksmų, pradėjo jį su keleiviu fiksuoti savo mobiliuoju telefonu, dėl ko „VW“ vairuotojas dar labiau įsiuto ir jo vos nepervažiavo.

Veiksmas užfiksuotas penktadienio dieną, 13:30 val. Tvirtovės alėjoje, prie pėsčiųjų perėjos šviesoforo.

Blokavo ir apspardė „BMW“

Kitas kaunietis dalinasi dar vieno „VW“ vairuotojo įtūžiu S.Žukausko gatvėje.

„Penktadienį, apie 18:50 val. teko užfiksuoti šį įvykį. „VW Golf“ vairuotojas aplenkė „BMW“ ir užblokuodamas kelią, jį priverstinai sustabdė. Iš „VW“ iššoko labai nepatenkintas keleivis ir įvairiais įžeidžiančiais žodžiais pradėjo rėkauti, grasinti. Pribėgęs prie „BMW“, bandė atidaryti automobilio dureles, tačiau automobilio vairuotojas pradėjo judėti. Įpykęs „VW“ keleivis dar spėjo įspirti į nuvažiuojantį „BMW“, – nekasdieniais įspūdžiais su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija dalinasi kaunietis.

Jis teigia, kad tokias situacijas reikia viešinti ir skleisti kuo plačiau, nes vairuotojai, dalyvaujantys eisme, turėtų jausti pagarbą vieni kitiems, santykių nesiaiškinti smurtaudami ar grasindami, nes mieste norisi jaustis laisvai ir saugiai.

Papildyta: Su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė filmuotoje medžiagoje užfiksuoto „Citroen“ automobilio vairuotojas kaunietis Egidijus, kuris atskleidė daugiau detalių apie Kauno gatvėse įvykusį incidentą. Pasak jo, nesutarimas kilo dar Varnių gatvėje, kuomet susidarius kamščiui „VW“ vairuotojas nepraleido „Citroen“, o pastarasis nemandagiam vairuotojui pasignalizavo.

Tai, pasak Egidijaus, matyt, ir tapo „VW“ pykčio priežastimi, kurį jis bandė išreikšti persekiodamas „Citroen“ miesto gatvėmis, pralenkdamas ir stabdydamas priešais bei keldamas kitas avarines situacijas. Apraminti kelių chuliganus „Citroen“ vairuotojas bandė padarydamas nuotrauką mobiliuoju, tačiau ir tai nesuvaikė. Galiausiai neapsikentęs persekiojimo „Citroen“ vairuotojas iškvietė policiją. Tai įvyko jau prie „Hyper Maxima“ aikštelės Savanorių prospekte.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA