V. Matijošaitis švenčia jubiliejų: į šventę rinkosi žinomi svečiai | Kas vyksta Kaune

V. Matijošaitis švenčia jubiliejų: į šventę rinkosi žinomi svečiai

delfi.lt 2017/04/14 18:37
Delfi.lt nuotr.

Visvaldas Matijošaitis penktadienį švenčia – Kauno meras mini 60-ąjį jubiliejų. Penktadienio vakarą į Kauno „Žalgirio“ arenoje įsikūrusį restoraną renkasi svečiai – skaičiuojama, kad jubiliejų kartu su meru minės apie pusantro šimto svečių.

Į V. Matijošaičio šventę šiek tiek po šeštos valandos pradėjo rinktis daugybė garbingų svečių: Arvydas Sabonis su žmona Ingrida, architektas Jonas Audėjaitis su dukra Barbora, politikas Ričardas Malinauskas, vicemeras Povilas Mačiulis su žmona Birute, Paulius Motiejūnas, bankininkas Gintaras Petrauskas, Česlovas ir Jūratė Norvaišos, Ramūnas ir Birutė Garbaravičiai, Darius Žukauskas su žmona ir daugelis kitų.

Šventę prabangiame restorane surengęs V. Matijošaitis pasirūpino ir išskirtinėmis dekoracijomis – gėlėmis rūpinosi Mantas Petruškevičius. Numatyta, kad svečius linksmins Egidijus Sipavičius, Linas Adomaitis bei „Saulės kliošas“.

Tiesa, meras kvietė svečius ne dovanoti jam dovanas, o paaukoti jo žmonos Irenos Matijošaitienės fondu.

V. Matijošaitis vadinamas vienu turtingiausių Lietuvos verslininkų. Į politiką kaunietis žengė 2011 metais, kai įkūrė visuomeninį judėjimą „Vieningas Kaunas“.

Kol kas didžiausią pergalę politikoje V. Matijošaitis pasiekė 2015 metais, kai laimėjo pirmuosius tiesioginius mero rinkimus ir tapo laikinosios sostinės vadovu.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA