Iš Kauno į Birštoną vėl kursuos kruizas laivu | Kas vyksta Kaune

Iš Kauno į Birštoną vėl kursuos kruizas laivu

BNS 2017/04/14 10:10
Archyvo nuotr.

Nuo gegužės 21 dienos iš Kauno į Birštono kurortą sekmadieniais bus galima nuvykti laivu.

Šiais metais numatyta 17 apžvalginio-pramoginio kruizo reisų, jie vyks kiekvieną sekmadienį ir švenčių dienomis iki rugsėjo 3 dienos, pranešė keliones organizuojantis „Nemuno turas“.

Plaukimas į Birštoną truks keturias valandas, kelionės metu gidas keleiviams papasakos istorijas apie Kauno marias, užlietus kaimus. Birštone keleiviams bus skiriamos keturios valandos, per kurias jie galės dalyvauti apžvalginėje ekskursijoje, išsinuomoti dviratį, papietauti ar surengti iškylą.

Šio sezono naujiena – teminiai reisai į Birštoną. Gegužės 21 dieną numatytas reisas, skirtas vaikams, šeimoms, vasaros sezono metu taip pat suplanuoti ir kiti išskirtiniai reisai: muzikinis, kulinarinis, istorinis kruizai.

Pirkdami bilietus keleiviai galės pasirinkti plaukimo maršrutą iš Kauno į Birštoną (išvykimas į Birštoną laivu, grįžimas iš Birštono į Kauną užsakytu autobusu) arba iš Birštono į Kauną (iš Kauno keleiviai Birštoną pasieks užsakytu autobusu, o į Kauną grįš laivu). Į bilieto kainą įskaičiuota kelionė laivu, ekskursija Birštone, pervežimas autobusu.

Planuojama per šį vandens navigacijos sezoną iš Kauno į Birštoną perplukdyti iki 4000 keleivių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA