Kauniečiai surengė neregėto masto akciją su „CityBee“ automobiliais | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai surengė neregėto masto akciją su „CityBee“ automobiliais

Kas vyksta Kaune skaitytojo nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė žinia apie neįtikėtiną įvykį Garliavoje – balandžio 12-13 d. naktį. Vienoje iš šio Kauno rajone esančio miesto aikštelių tikrąja to žodžio prasme priviso automobilių. Skaitytojas Pijus tikina, jog anksčiau panašaus atvejo nėra tekę matyti.

Pasirodo, minėta situacija nutiko ne visai atsitiktinai. Įgyvendinant tikslą dalyvavo maždaug 18 entuziastų. „Niekas niekada to dar nebuvo padaręs. Pasidalinau savo idėja su draugais ir jie nedvejodami sutiko ją paversti tikrove. Veiksmas prasidėjo apie 2 val. nakties, nes dažniausiai tokiu metu automobilių stovėjimo aikštelės prie prekybos centrų, Garliavoje, būna ištuštėję“, – detales pasakoja Pijus.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, kaip jau minėta, į pagalbą pasikviesdamas nemažą draugų komandą sumanė į Garliavoje, prie prekybos centro „Iki“, S. Lozoraičio gatvėje, įsikūrusią automobilių stovėjimo aikštelę, atgabenti ir priparkuoti kone pusšimtį dviračių ir automobilių dalijimosi paslaugas teikiančios „CityBee“ automobilių.

„Atriedėti šiais automobiliais į sutartą vietą užtruko apie 2-3 valandas, nes važiavome jais iš skirtingų vietų. Pramogos įgyvendinimas mums visiems bendrai atsiėjo maždaug 140 eurų“, – teigia idėjos iniciatorius.

Su „CityBee“ automobiliais jaunuoliai tikina atvažiavę iš įvairių Kauno kampelių: Aleksoto, Akademijos, Savanorių prospekto, Panemunės, Vilijampolės, Šilainių bei Šančių.

Pasak Pijaus, jis su keletu bičiulių norėdamas pamatyti vietinių Garliavos gyventojų reakcijas kantriai lūkuriavo iki 8 val. ryto. „Žmonės buvo apstulbę. Jie nesuprato, kas vyksta, ir kodėl, kai kurie atvažiavę į prekybos centrą „Iki“ neranda laisvos vietos savo automobiliui pastatyti“, – sako vyras.

Jo teigimu, Garliavoje dažniausiai tekdavo matyti apie 2-3 „CityBee“ automobilius, tačiau šią naktį skaičius išaugo iki tikro rekordo – net keleto dešimčių. „Mane pasiekė informacija, jog ketvirtadienio popietę kompanijos atstovai pradėjo išvarinėti automobilius iš stovėjimo aikštelės. Noriu patikinti, mes nesame maištaujantys prieš „CityBee“ sistemą. Tiesiog smagiai praleidome laiką – naktį pasivažinėjome, išbandėme šios kompanijos automobilių privalumus“, – tikina Pijus.

Pasak vyro, „CityBee“ atstovai esą rūpinasi, kad kiekvienoje numatytoje stovėjimo aikštelėje būtų pakankamas skaičius šios kompanijos automobilių ir tuo, kad nebūtų jų pertekliaus. „Manau, jog tokia gausybė „CityBee“ automobilių, atsiradusių vienoje vietoje per naktį, kompanijos atstovams turėjo kelti nuostabą“, – sako garliaviškis.

Primename jog, pasinaudojus „CityBee“ automobiliu ar dviračiu jį galima palikti bet kurioje šios kompanijos ženklu žymėtoje zonoje, neatsižvelgiant į tai, kuriame mieste jis buvo paimtas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA