Kaune pareigūnai surengė rimtus reidus į žinomus restoranus: klausimai rimti | Kas vyksta Kaune

Kaune pareigūnai surengė rimtus reidus į žinomus restoranus: klausimai rimti

delfi.lt 2017/04/12 13:28
Archyvo / R.Tenio nuotr.

Kauno ekonominės policijos pareigūnai praėjusį penktadienį surengė masinius reidus laikinosios sostinės restoranuose. Neoficialiais duomenimis, patikrinti net trys „London Grill“ restoranai bei kiti populiarūs restoranai, tokie kaip „Talutti“. Pastarųjų buvo patikrinti net keturi.

Tai patvirtino ir maitinimo įstaigų vadovai.

„Tokie patikrinimai mums nėra naujiena. Tai jau antras kartas per pastarąjį pusmetį, kai atliekamas patikrinimas. Tai mes vertiname geranoriškai ir suprantame, kad atitinkamos tarnybos tiesiog dirba savo darbą. Mes pasiruošę bendradarbiauti, nes slėpti neturime ko“, – DELFI teigė „Grill London“ atstovas.

Restoranų tinklą „Talutti“ valdančios bendrovės vadovas Algirdas Talutis DELFI patvirtino, kad pareigūnų sulaukta praėjusį penktadienį.

„Šiek tiek keista. Tokie patikrinimai mūsų restoranuose vyko pirmą kartą“, – teigė A. Talutis.

Kauno apskrities VPK atstovė Odeta Vaitkevičienė DELFI patvirtino, kad visą balandžio mėnesį Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo valdyba atlieka reidus ūkio subjektuose siekiant nustayti galimus pažeidimus. Kokius konkrečiai – nedetalizuojama.

Teigiama, kad restoranuose buvo tikrinami įvairūs dokumentai, sąskaitos, kasos aparatai.

Kaip DELFI teigė VMI atstovas Darius Buta, „Grill London” restoranų tinklas VMI buvo tikrintas dar gruodžio mėnesį, dabar į pagalbą pasitelkta ir ekonominė policija.

„Klausimai dėl „London Grill” iš tiesų rimti”, – teigė D. Buta.

Daugiau informacijos skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA