Tragiška avarija kelyje „Via Baltica“: buvo uždarytas eismas | Kas vyksta Kaune

Tragiška avarija kelyje „Via Baltica“: buvo uždarytas eismas

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Trečiadienio pavakarę mirties keliu pramintoje magistralėje „Via Baltica“ įvyko itin skaudus ir gyvybę nusinešęs eismo įvykis. Dėl nelaimės padarinių šalinimo policija praneša uždaranti eismą ir jį nukreipianti aplinkiniais keliais.

Pranešama, jog trečiadienį, po 16 valandos Marijampolės savivldybėje, kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai (maždaug 10-12 km už Marijampolės) susidūrė trys automobiliai: du vilkikai ir vienas lengvasis automobilis.

Eismo įvykio metu žuvo lengvojo automobilio vairuotojas bei nukentėjo kartu važiavę lengvojo automobilio keleivė ir kūdikis, kurie dėl įvairių kūno sužalojimų išvežti į ligoninę.

Tragiška avarija kelyje „Via Baltica"

Šiuo metu uždaromas magistralinis kelias A5 abiem kryptimis ir organizuojami apvažiavimai. Eismo įvykio vietoje dirba 4 policijos ekipažai.

Pirminiais duomenimis, vyro vairuojamas lengvasis automobilis lenkimo metu išvažiavo į priešingą eismo juostą. Išvažiavęs į priešpriešinio eismo juostą, atsitrenkė į pienovežio galinį ratą ir po smūgio metėsi į priešinga eismo juostą, tiesiai prieš atvažiuojantį vilkiką. Sunkiasvorės transporto priemonės vairuotojas dar bandė išvengti smūgio, tačiau nesėkmingai.

Atnaujinta

19:36 val. važiuojamoji kelio dalis buvo atlaisvinta ir atnaujintas eismas abiem magistralinio kelio kryptimis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA