Žinomas kaunietis svarsto: ar dirbdami tokiais tempais šiemet spės atidaryti gatvę? | Kas vyksta Kaune

Žinomas kaunietis svarsto: ar dirbdami tokiais tempais šiemet spės atidaryti gatvę?

Video stop kadras

„Klausimėlis: ar šiemet gatvę atidarys?“ – ironizavo televizijos laidų vedėjas Juras Jankevičius, užfiksavęs, kaip vyksta darbai Slėnio gatvėje.

Televizijos laidų vedėjas, žurnalistas Juras Jankevičius balandžio 8-ąją nufilmavo, kaip vangiai vyksta darbai Slėnio gatvėje, kurioje šiuo metu yra statoma akustinė zoologijos sodo tvora. Vaizdo įrašu jis dalinasi su portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojais.

„Uždarė eismą viena kryptimi judrioje Slėnio gatvėje. Jau kokias dvi savaites tvarko zoologijos sodo tvorą. Užvakar dirbančiųjų neradau. Vakar trys diedukai dyrbo: vienas mobiliaką maigė, kitas slampinėjo, o trečias – lazdą laikė, kad nenugriūtų. Šiandien – šeštadienis, baigėsi dar viena savaitė. Klausimėlis: ar šiemet gatvę atidarys?“, – svarstė žurnalistas savaitgalį.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ praėjusią savaitę kreipėsi dar vienas kaunietis, jis gyvena Slėnio gatvėje ir teigia, kad jau apie mėnesį laiko stebi kaip tvarkoma zoologijos sodo tvora ir turi kritikos.

„Jau apie mėnesį šią tvorą „krapšto“ darbuotojai, kurie atrodo ne itin darbingi: visi garbaus amžiaus, atrodo gal ir pageria ir jie beveik nieko nedirba, nosį krapšto. O gatvė yra judri, reikalinga kauniečiams, tad apmaudu stebint, kaip dienos eina, o darbai nejuda. Priekaištai rangovui“, – balandžio 6 d. komentavo vietinis gyventojas.

Prašyta darbininkų darbo kokybę pakomentuoti Lietuvos zoologijos sodo direktoriaus Aurimo Didžioko.

„Atsiprašome už nepatogumus, ir prašome kantrybės. Apie nupasakotą situaciją buvo perduota rangovui. Piliečių kantrybė dar kurį laiką bus reikalinga, nes paspartinti kai kurių darbų neįmanoma dėl to, kad statybininkai dirba „rankomis“ nenorėdami nutraukti miesto elektros magistralinio laido esančio po žeme bei jų darbo atkarpoje vietomis atsikasa senesni Slėnio gatvės asfalto sluoksniai”, – balandžio 7 d. portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo A. Didžiokas.

Apie pamatytus neblaivius statybininkus jis prašo informuoti sodo direktorių telefonu: 8-37 330827.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog balandžio 3-ąją pradėti darbai Slėnio gatvėje eismą sunkins iki birželio mėnesio. „Projekto pagrindinis tikslas – užtikrinti zoologijos sodo teritorijos saugumą maksimaliai sumažinant nesankcionuotą įėjimą į zoologijos sodą bei gyvūnų galimybes pabėgti iš zoologijos sodo teritorijos“, – prasidėjus darbams komentavo A. Didžiokas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA