Į Kauną plečiasi skandalinga maitinimo įstaiga iš Vilniaus | Kas vyksta Kaune

Į Kauną plečiasi skandalinga maitinimo įstaiga iš Vilniaus

Bendrovės nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, jau vasaros pradžioje kauniečių skrandžius pradės džiuginti skandalingomis reklaminėmis kampanijomis išgarsėjusi maitinimo įstaiga „Keulė Rūkė“.

Šios į viso pasaulio žiniasklaidą patekusios įstaigos kūrėjai savo verslui Kaune pasirinko patogią vietą – Pramonės prospektą, kur šiuo metu jau statomi jūriniai konteineriai. Kaunietiška „Keulė Rūkė“ įsikurs prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje.

Kauną savo plėtrai pasirinkę vilniečiai žada, kad kauniečiai žymiųjų šonkauliukų ir burgerių galės paskanauti jau birželio mėnesį. Kaip teigia vienas iš „Keulė Rūkė“ įkūrėjų, kauniečių maitinimui skirta produkcija bus ruošiama Vilniuje, šalia Gariūnų įrengtame ceche.

„Keulė Rūkė“ praėjusiais metais itin išgarsėjo, kai savo reklaminei kampanijai pasirinko itin jautrią religinę temą, pastaruoju metu jie pateko ir į užsienio žiniasklaidos dėmesį, kai ant pagrindinės užkandinės fasado pasipuošė meiliu Rusijos prezidento Vladimiro Putino ir Jungtinėms Amerikos Valstijoms pradėjusio vadovauti Donaldo Trumpo koketišku bučiniu.

Nors dalis internautų jų pokštus viešai pasmerkė ir skatino ignoruoti tokią vykdomą rinkodarą, populiarios užkandinės įkūrėjai po kilusio visuotinio pasipiktinimo skaičiavo vis didesnius pardavimus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA