Rekonstruotoje Kauno autobusų stotyje glumina tualeto kaina | Kas vyksta Kaune

Rekonstruotoje Kauno autobusų stotyje glumina tualeto kaina

Kas vyksta Kaune nuotr.

Kauniečiai ir miesto svečiai džiaugiasi atnaujintais miesto vartais – Kauno autobusų stotimi. Po rekonstrukcijos čia įsikūrė įvairios parduotuvės, maitinimo įstaigos. Tačiau kauniečiai pastebėjo, kad ne viskas naujoje autobusų stotyje logiška ir kad iš keleivių norima išspausti kuo daugiau pinigų. Vienas toks pavyzdžių – apsilankymo kaina tualete.

Kauno autobusų stotyje norint atlikti gamtinius reikalus, klientams reikia susimokėti 50 euro centų siekiantį mokestį, kurį dalis kauniečių, prisimindami lietuvišką valiutą litą, norom nenorom suskaičiuoja, kad apsilankymas stoties tualete kainuoja beveik 2 litus.

Tiesa, tai moderniausias viešasis tualetas Kauno mieste. Jame galima atsiskaityti ne tik monetomis, bet ir banko kortelėmis, yra įrengtas atsiskaitymo būdas bekontaktinėmis mokėjimo kortelėmis, kuomet užtenka tik priliesti mokėjimo kortelę prie terminalo. Tualetas stebina savo švara ir modernumu, bei nei kiek neprimena kitų mieste veikiančių tualetų, kuriuose apsilankymas kainuoja 29 euro centus.

Kauno autobusų stoties klientai, norintys atlikti gamtinius reikalus, be jokių išimčių turi mokėti 50 euro centų siekiantį mokestį, nepaisant to, kad perka ne pigius autobusų bilietus ar pinigus leidžia stotyje įrengtame prekybos centre, parduotuvėse ar kavinėse.

Kauniečiai pageidautų, kad tualetas būtų nemokamas tiems, kas naudojasi Kauno autobusų stoties paslaugomis, įsigyja prekes ar laukia atvykstančio autobuso. Tačiau jų siūlymas kol kas – be atsako.

Tad jei norėsite pasinaudoti tualetu autobusų stotyje, būkite pasiruošę už jį pakloti pusę euro.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA