Būkite atsargūs: Kauno gatvėmis važinėja netikras taksi | Kas vyksta Kaune

Būkite atsargūs: Kauno gatvėmis važinėja netikras taksi

Kas vyksta Kaune skaitytojo nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo „Ford“ markės automobilį, ant kurio priekinių durelių lango matyti taksi firmos „1424.lt“ logotipas, mobilaus telefono numeris bei kainos už kilometrą mieste ir užmiestyje. Kauniečiai sunerimo, nes automobilis nepažymėtas jokiais taksi būdingais skiriamaisiais ženklais.

„Kauno mieste pastebėtas taksi automobilis-„vaiduoklis“, nepažymėtas jokiais skiriamaisiais ženklais. Iš vidinės jo pusės, ant stiklų, pridėtos geltonos spalvos lentelės, reklamuojančios firmą „1424.lt, ir mobiliojo telefono numeris 861111111. Kas tie automobiliai, vežantys keleivius Kauno mieste? Kas rūpinasi jų saugumu?“, – nerimastingai klausia kauniečiai.

Taksi automobilis-apsimetėlis

Nuotraukoje matyti tamsios spalvos automobilis „Ford“, kurio valstybiniai numeriai EBM 638, ant vienų iš priekinių jo durelių stiklo matyti taksi firmos „1424.lt“ reklaminis logotipas bei kiti informaciniai duomenys.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams susisiekus su „Etransport.lt“ atstovais, kuriems priklauso minėtas reklaminis taksi ženklas, paaiškėjo, kad apie šį atvejį jie taip pat buvo informuoti.

„Ši nuotrauka mums taip pat buvo atsiųsta. Administracija jau patikrino – „Ford“ automobilį vairuoja apsimetėlis, jis pas mus nedirba. Administracija atitinkamų priemonių, kad kuo skubiau išspręstų ėmėsi šią problemą“, sakė taksi firmos „1424.lt“ dispečerinės atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA