Avarija: susidūrė greitosios medicinos pagalbos ir „Alfa Romeo“ automobiliai | Kas vyksta Kaune

Avarija: susidūrė greitosios medicinos pagalbos ir „Alfa Romeo“ automobiliai

Kur stovi npolicija Kaune nuotr.

Ketvirtadienio rytą netoli prekybos miestelio „Urmas“ įvyko neeilinė avarija: susidūrė greitosios medicinos pagalbos automobilis ir „Alfa Romeo“ lengvasis automobilis.

Policijos pareigūnų duomenimis, 8:37 val. gautas pranešimas, jog Pramonės pr., Kaune, įvyko techninis eismo įvykis – greitosios medicinos pagalbos automobilis susidūrė su lengvuoju automobiliu. Pasak policijos, išsiliejo kuras, todėl buvo informuoti ir priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Sužeistųjų nėra. Vairuotojai pildosi deklaracijas, įvykio vietoje dirba pareigūnai – reguliuoja srautą, nes šioje vietoje intensyvus eismas.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams susisiekus su greitosios medicinos pagalbos atstovais, šie teigė, kad greitosios pagalbos automobiliui išvažiuojant iš kiemo, jo nepraleido lengvasis automobilis, nors, pasak atstovų, toje vietoje ir yra specialus kelio ženklas. Esą didelio greičio nebuvo, tačiau automobiliai apgadinti.

Ar greitosios pagalbos automobilis iš kiemo išvažiavo su įjungtais švyturėliais, kol kas nėra aišku, nes vairuotojas iki šiol yra apklausiamas policijos pareigūnų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA