Tarp naujai išrinktų „Vieningas Kaunas“ valdybos narių ir meras V. Matijošaitis | Kas vyksta Kaune

Tarp naujai išrinktų „Vieningas Kaunas“ valdybos narių ir meras V. Matijošaitis

Organizatorių nuotr.

Balandžio 3-iąją, įvyko visuotinis visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ narių susirinkimas. Vienas svarbiausių šio susirinkimo darbotvarkės klausimų buvo naujų organizacijos valdybos narių rinkimai, kuriuose kandidatūras pateikė taip pat rekordiškai didelis skaičius žmonių.

[galerija kiek=””]

Kaip niekad gausus vieningų kauniečių būrys pirmiausia, pasveikinę 14 naujai prie organizacijos prisijungusių narių, vėliau išklausė net 22-jų kandidatų į valdybos narius prisistatymus.

„Džiaugiuosi, kad šiuose rinkimuose dalyvavo tiek entuziastingų ir įvairiausių sričių profesionalų. Mes visada sakėme, jog mūsų stiprybė yra mūsų žmonės, t.y. kauniečiai, o šie rinkimai tik patvirtino šį faktą. Tikiuosi, jog naujai išrinkta valdyba nestokos idėjų ir iniciatyvų, kurios leis dar sparčiau kurti Kauną, kuriame būtų gera gyventi“, – teigė organizacijos direktorius Andrius Palionis.

„Vieningo Kauno“ visuotinio susirinkimo dalyviai taip pat išgirdo metinę organizacijos veiklos ataskaitą ir buvo supažindinti su mieste vykstančių didžiausių projektų (Mokslo sala, Kauno koncertų salė bei S. Dariaus ir S. Girėno stadionas) esama situacija.

„Labai smagu matyti visus Jus čia ir prisiminti, kaip beveik prieš 7-rius metus mes visi kartu pradėjome „auginti“ tą mūsų „Vieningo Kauno“ ąžuoliuką. Dabar tai jau tikras ąžuolas, sukaupęs patirties, potencialo, tačiau vis dar besistiebiantis aukštyn. Tikiuosi, tokie ir išliksime“, – susirinkimo sveikinimo kalboje mintimis dalijosi organizacijos valdybos pirmininkas ir Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis.

Slaptu balsavimu 2 metų kadencijai į organizacijos valdybą buvo išrinkti 9 nariai – Visvaldas Matijošaitis, Andrius Palionis, Povilas Mačiulis, Jonas Audėjaitis, Grantas Pažėra, Visvaldas Varžinskas, Tomas Žebuolis, Haroldas Nevidauskas ir Ingrida Stankevičienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA