Kaunietis: vairuotojams tokias klaidas daryti yra nelogiška ir gėda | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: vairuotojams tokias klaidas daryti yra nelogiška ir gėda

Video stop kadras

„Taip va saugiai važinėjam Kaune“ – teigė Gytis, pasidalinęs vaizdais, užfiksuotais Taikos prospekte ir Baranausko gatvėse.

Kaunietis pasidalino, kaip jis pats teigia, ne išskirtiniais, o, deja, įprastais vaizdais iš Kauno vairuotojų kasdienybės. „Kiekvieną dieną (tenka matyti tokias situacijas, red.) po 3-5 kartus. Ir labai dažnai – viešąjį transportą“, – pasakojo jis.

Pasak vairuotojo, pirmojoje situacijoje, užfiksuotoje kovo 22-ąją, savo ir kitų eismo dalyvių saugumu rizikavo moteris. „Aš pats pirmoje situacijoje sustojau ant perėjos, kaip ir nusižengimas, bet sustojau prieš mirksint žaliam, kad neįvažiuoti į sankryžą ir nesudaryti dar daugiau keblumų, o pasitraukti atgal nebuvo vietos“, – pasakojo jis. „Bet ta moteris, labai saugiai įveikinėja vieną iš nesaugiausių sankryžų Kaune.“

Tuo tarpu antroje situacijoje užfiksuotas itin neapdairus vairuotojo išvažiavimas iš šalutinio kelio. „Vairuotojas buvo gal kokių 80 metų, diedulis, kuris akivaizdžiai tiesiog nekreipė dėmesio ką daro, nes užkišo tiek man, tiek į kitą pusę važiuojančiam transportui. Girdėjau, kaip signalizavo. O į mano signalą tiesiog numojo ranka ir nuvažiavo toliau“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė Gytis.

Vaikinas atskleidė, jog vaizdo registratoriumi užfiksuotais vaizdais nevengia dalintis ir su policijos pareigūnais. „Aš pats padarau klaidų, ne šventas, ir jei pats būčiau nufilmuotas už kažkokį nusižengimą, pilnai su tuo sutikčiau – kaltas ir tiek. Bet tokius kvailus nusižengimus daryti yra tiesiog nelogiška ir gėda“, – tvirtino jis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA