Kauno apskrityje girti vyrai toliau siautėja nevaldomi | Kas vyksta Kaune

Kauno apskrityje girti vyrai toliau siautėja nevaldomi

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Savaitės pradžioje Kauno apskrityje fiksuoti trys smurto atvejai, visų jų metu vyrai naudojo psichologinį ar fizinį smurtą prieš moteris.

Policijos departamentas informavo, kad balandžio 3 d. apie 10 val. 30 min. Kaune, Kovo 11-osios g., namuose, neblaivus (1,75 prom. alkoholio) vyras (54 m.) keturmečio anūko akivaizdoje grasino peiliu nužudyti ir išmesti per antrojo aukšto virtuvės langą savo dukrą (25 m.). Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 145 str. 1 d. (grasinimas nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimas, už tai gali grėsti laisvės atėmimu iki 2 metų).

Balandžio 3 d. 15 val. 45 min. į Kauno apskr. VPK Kaišiadorių r. PK kreipėsi moteris (35 m.), kuri pranešė, kad tą pačią dieną apie 10 val. Kaišiadoryse, Bažnyčios g., sporto salėje, aplinkinių asmenų akivaizdoje vyras (23 m.) užpuolė jos nepilnametę dukrą (17 m.) ir jai keletą kartų įspyrė į sėdmenis bei tampė už plaukų. Įtariamasis ieškomas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. (viešosios tvarkos pažeidimas, už tai gali grėsti laisvės atėmimas iki 2 metų).

Balandžio 3 d. apie 18 val. 20 min. į Kauno apskr. VPK kreipėsi moteris (g. 1957 m.), kuri pareiškė, kad balandžio 2 d. apie 8 val. Kauno r., Sausinės k., namuose, vyras smurtavo, grasino, kad nužudys. Balandžio 3 d. apie 18 val. sutuoktinis vėl naudojo psichologinį smurtą. Atvykę policijos pareigūnai sulaikė neblaivų (1,35 promilių alkoholio) vyrą (71 m.), pas kurį rastas ir paimtas nelegaliai laikomas dujinis pistoletas „Valtro Combat“.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA