Taip sugeba ne kiekvienas: BMW nuvažiavo nuo kelio ir įkrito į renovuojamo vamzdyno trasą | Kas vyksta Kaune

Taip sugeba ne kiekvienas: BMW nuvažiavo nuo kelio ir įkrito į renovuojamo vamzdyno trasą

R.Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai toliau praneša apie nelaimes, kurios prasidėjo sekmadienio vakarą Kauno gatvėse. Šį kartą pranešama apie nesuvaldytą „BMW“ markės automobilį, kuris Pramonės prospekte įvažiavo į renovuojamą šiluminės trasos griovį.

Pirminiais duomenimis, automobilio „BMW“ vairuotojas, išvažiavęs iš vadinamojo VI forto žiedo link Pramonės prospekto, nesuvaldė galingos, galiniais ratais varomos transporto priemonės, nuvažiavo nuo kelio ir sulaužęs apsauginę tvorą, įvažiavo į renovuojamos šiluminės trasos griovį, kuriame tiesiamas naujasis šiluminis vamzdynas.

Į įvykio vietą nedelsiant atskubėjo keli priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ekipažai, medikai ir policijos pareigūnai.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė ugniagesiai, atvykus į įvykio vietą, buvo atlikta žvalgyba. Automobilyje prispaustų žmonių nebuvo. Automobilis niekam pavojaus nekėlė. Buvo atjungtas jo akumuliatorius. Automobilio savininkas reikalus dėl automobilio nutempimo paliktas tvarkytis savarankiškai.

Avarija galėjo įvykti, kai „BMW“ vairuotojas, neįvertinęs eismo sąlygų, pernelyg stipriai paspaudė greičio pedalą ir automobilį ant šlapio asfalto tiesiog sumėtė.

Policija aiškinasi tikslias įvykio aplinkybes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA