Autobusas parbloškė pėsčiųjų perėja ėjusį vyriškį (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Autobusas parbloškė pėsčiųjų perėja ėjusį vyriškį (atnaujinta)

Kas vyksta Kaune nuotr.

Sekmadienį Kauno gatvėse neapsieita be skaudžių nelaimių. Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistui pavyko užfiksuoti ką tik įvykusios skaudžios avarijos padarinius, kuomet į gatvę pėsčiųjų perėjoje išėjęs pėsčiasis buvo partrenktas maršrutinio autobuso.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko apie 17:15 val. V.Krėvės prospekte ties priekybos centru „Maxima“. Nukentėjusiam maždaug 60-ies metų vyriškiui stipriausiai sužalota galva, tačiau jis skundėsi ir skausmais kitose kūno vietose.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ įvykio vietoje pasakojo autobuso vairuotojas, vyriškis į važiuojamąją dalį išbėgo pėsčiųjų perėjoje prieš tai net neapsidairęs. Šioje perėjoje matomumą vairuotojams apsunkina šalikelėje statomi automobiliai, tad vairuotojai, važiuojantys per šią pėsčiųjų perėją, turi būti itin budrūs.

Tuo tarpu su portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekęs nukentėjęs teigė, kad autobuso vairuotojas tiesiog nepastebėjo, kad jis bandė pereiti per gatvę, nes antra eismo juosta važiavusi vairuotoja sustojo, o autobuso vairuotojas net nesiteikė praleisti pėsčiojo. Nukentėjęs asmuo prašo atsiliepti moterį, kuri sustojo ties perėja ir bandė jį praleisti. Tai būtų labai svarbu tiriant eismo įvykio aplinkybes. Moterį prašoma kreiptis į Kauno kelių policiją.

Atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai sužalotam vyriškiui suteikė pirmąją pagalbą ir pristatė į Kauno klinikų skubios pagalbos skyrių.

Policijos pareigūnai tiria įvykio aplinkybes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA