Į amžinojo poilsio vietą išlydima tragiško likimo Anupraičių šeima | Kas vyksta Kaune

Į amžinojo poilsio vietą išlydima tragiško likimo Anupraičių šeima

Šeštadienį Zapyškio kapinėse laidojama Anupraičių šeima. Praėjusį šeštadienį Gaižėnuose (Kauno r.), kaip įtariama, nuo Egidijaus Anupračio kulkų žuvo keturi jo šeimos nariai – tėvas, motina, močiutė ir dėdė.

Tiesa, keturguba žmogžudyste įtariamas Egidijus Anupraitis pirmos apklausos metu nepripažino, kad nužudė savo giminaičius.

Palaidoti tėvus, dėdę ir senelę specialiai iš Anglijos atvyko E. Anupraičio sesuo su vyru ir kūdikiu. Laidotuvėse turėtų dalyvauti ir kita E. Anupraičio devyniolikmetė sesuo, pirmadienio vakarą radusi išžudytą šeimą.

Sutuoktiniai Andžela Anupraitienė ir Gintaras Anupraitis, jo brolis Nerijus Anupraitis bei abiejų motina Genovaitė Anupraitienė bus palaidoti Zapyškio kapinėse Anupraičių giminės kape. Šeštadienio popietę už nusikaltimo aukas Tabariškių Kristaus Karaliaus bažnyčioje bus aukojamos mišios.

Vienintelis šaudynes išgyvenęs E. Anupraičio senelis šiuo metu gydomas Kauno klinikose.

DELFI primena, kad pakaunėje pirmadienio vakarą rastas kraupus radinys – Gaižėnų kaime rasti net keturių žmonių lavonai su šautinėmis žaizdomis. Įtarimų šešėlis krito ant vieno iš nužudytųjų sūnaus.

Manoma, kad nusikaltimas galėjo būti įvykdytas šeštadienio vakarą. Kone pusantro šimto policijos ir Viešojo saugumo tarnybos pareigūnų šukavo kaimo apylinkes ieškodami įtariamojo. Antradienį E. Anupraitis sulaikytas Marijampolėje. Iki šiol pareigūnams jis nebuvo žinomas – kaunietis nė karto neteistas ir psichinėmis problemomis nesiskundė, dirbo apsaugininku.

Daugiau informacijos skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA