Kas vyksta Kaune kovo 31-balandžio 1 dienomis? (renginių programa) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune kovo 31-balandžio 1 dienomis? (renginių programa)

Asociatyvi nuotr. / Kas vyksta Kaune nuotr.

Džiugios naujienos, kurių sulaukė kauniečiai trečiadienį, tęsiasi ir toliau – nors Europos kultūros sostine miestas taps tik 2022-aisiais, bet kultūra kauniečių neapleidžia ir šį savaitgalį. Apie tai, kokių renginių nevalia praleisti kovo 31 – balandžio 2 dienomis, kaip visuomet – savaitgalio renginių apžvalgoje.

Eurolyga

Svarbi diena visiems „Žalgirio“ gerbėjams – penktadienį, kovo 31-ąją, 20 valandą, „Žalgirio“ arenoje vyks paskutiniosios Eurolygos reguliariojo sezono rungtynės Kaune. Jose žalgiriečiai susitiks su „EA7 Emporio Armani“ komanda. Renginys mokamas.

„Kino pavasaris“ Kaune

Vilniaus tarptautinis kino festivalis (VTKF) „Kino pavasaris“ – didžiausias ir svarbiausias kinomanų renginys Lietuvoje. Kovo 23-balandžio 6 dienomis penkiuose Lietuvos miestuose vykstantis renginys neaplenkia ir Kauno ir kviečia apsilankyti specialiuose kino seansuose. Renginys mokamas.

Tarptautinė žemės ūkio paroda

Kovo 30-ąją – balandžio 1-ąją vykstanti paroda ne vienam ūkininkui yra tikroji pavasario pradžia. Žemės ūkio technikos ekspozicija, sodinukai, amatininkai – visa tai ir dar daugiau, jau dvidešimt antrąjį kartą lauks lankytojų Aleksandro Stulginskio universitete, Akademijoje, Kauno rajone. Renginys nemokamas, rekomenduojame vykti viešuoju transportu – taip išvengsite spūsčių.

Daiktų žymėjimo akcija

Pavasaris vis labiau užvaldo kiemus ir mintis, tad nemažai kauniečių sugrįžta prie šiltuoju metų laiku populiarios transporto priemonės – dviračių. Tam ,kad jie būtų saugesni, pareigūnai kviečia sekmadienį per pietus atvykti į Nepriklausomybės aikštę ir juos pasižymėti. Renginys nemokamas, su savimi būtina turėti asmens dokumentą.

Lietuvos krepšinio lygos rungtynės

Sekmadienį 16:40 val. „Žalgirio“ arenoje – LKL čempionato kovos. Šįkart atvyksta Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda, pasiruošusi mesti iššūkį žaliai baltiems. Renginys mokamas, vaikams ir seneliams – 50 proc. nuolaida.

Dar daugiau Kaune vyktančių renginių galite rasti mūsų renginių kalendoriuje. O kas orų pokyčiai nesutrukdytų įgyvendinti visų planų, orų prognozė – čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA