Važiuojančiuosius pro Akademiją pasitinka spūstys, jos tęsis visą savaitgalį | Kas vyksta Kaune

Važiuojančiuosius pro Akademiją pasitinka spūstys, jos tęsis visą savaitgalį

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio rytą Akademijoje prasidėjo tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi…“. Kaip įprastai, renginio metu – visą savaitgalį vairuotojus aplink parodos teritoriją pasitinka spūstys, tad skubantiems vairuotojams raginama rinktis kitus maršrutus. Nors eismo spūstys prasidėjo jau ketvirtadienio rytą, tačiau eismo tvarką prižiūri pareigūnai.

Apkrautas transporto judėjimas Kauno aplinkkeliu, atkarpoje nuo „Megos“ iki Akademijos miestelio. Eismo sunkumų kyla ir vairuotojams, važiuojantiems nuo Aleksoto per Noreikiškes. Kauniečiai praneša, kad kelias „Via Baltica” užkimštas iki Romainių pėsčiųjų tilto.

Lankytojams raginama vykti viešuoju transportu arba savo automobilius palikti „Megoje“, o  iš ten į parodą veža nemokami autobusai.

Spūstis formuojasi, nes posūkis į Akademiją ir Ringaudus kaip niekad apkrautas transporto priemonių, dėl to dalis automobilių stoja dar prie Lampėdžių tilto. Nors Akademijoje policijos pareigūnai ir reguliuoja eismo srautus, tačiau to nepakanka. Automobilių netrūksta tiek iš Lampėdžių pusės, tiek atvažiavus nuo Aleksoto, per Ringaudus.

Aleksandro Stulginskio universitete (Akademija, Kauno r.)  tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi… 2017“ vyksta kovo 30 – balandžio 1 d. Visų renginių lankymas nemokamas, parodos darbo laikas 9 – 17 val., tad panašiomis valandomis numatomos didesnės eismo spūstys.

Tai 22-oji „Ką pasėsi…“ ir iš viso 44-oji paroda rengiama Universitete. Parodoje dalyvaus daugiau kaip 300 įmonių ir organizacijų bei apie 200 smulkiųjų augintojų, gamintojų ir amatininkų. 19 kompanijų atvyks iš užsienio – Čekijos, Estijos, Latvijos, Lenkijos, Švedijos, Ukrainos, Vokietijos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA