Tiesioginės transliacijos vaizdo įrašas iš Rotušės aikštės: Kaunas švenčia, nes laimėjo Europos kultūros sostinės titulą! | Kas vyksta Kaune

Tiesioginės transliacijos vaizdo įrašas iš Rotušės aikštės: Kaunas švenčia, nes laimėjo Europos kultūros sostinės titulą!

R. Tenio nuotr.

Ar Kaunas taps 2022-ųjų Europos kultūros sostine paaiškės jau visai netrukus – trečiadienį, kovo 29 dieną, Rotušės aikštėje nuskambės paskutiniai pasiruošimo etapo akordai ir konkurso rezultatai, kuriuos tiesiogiai galės išvysti ir portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai.

Konkursas, kuriame Kauna varžėsi su Klaipėda, trečiadienį baigsis ir paaiškės, kuris iš miestų gaus „Europos kultūros sostinės“ vardą. „Iš tiesų, iki šiol vyko tik paraiškos rengimo etapas – tyrimai, pagrindinių poreikių išskleidimas, temų paieška“, – apie tai, kokių procesų pabaigą „Kaunas 2022“ komanda nusprendė paminėti drauge su visais kauniečiais, pasakojo programos vadovė Virginija Vitkienė.

Kauniečiai, tiek esantys Rotušės aikštėje, tiek stebintys transliaciją gyvai, apie 18:30 val sužinos konkurso rezultatus, kuriam miestui patikėta būti Europos kultūros sostine. Vėliau seks grupių „Golden Parazyth“, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ bei būgnininko Ginto Gascevičiaus koncertas. Būtent jis kauniečius kvies ir siekti naujo muzikinio rekordo – prisijungti galės visi, atsinešę į Rotušės aikštę būgnus, lazdeles ar kitus muzikos instrumentus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA