Kas vyksta Kaune kovo 24-26 dienomis? (renginių programa) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune kovo 24-26 dienomis? (renginių programa)

Asociatyvi nuotr.

Artėjantis savaitgalis ypatingas ne tik tuo, jog persuksime laikrodžius, bet ir renginių, kuriuose verta apsilankyti, gausa. Pristatome įdomiausių veiklų Kaune kovo 24-26 dienomis programą.

Kino pavasaris

Mažai kas negirdėjo apie „Kino pavasarį“ Kaune. Šis festivalis – didžiausias ir svarbiausias kino renginys Lietuvoje, tad kinomanams nevalia neapsilankyti bent viename kino seanse. Festivalis tęsis nuo kovo 23 iki balandžio 6 dienos. Renginys mokamas.

Tolkino skaitymo diena Kaune

„Kaip ir visi pasaulio tolkinistai, renkamės skaityti Tolkino kūrybos ištraukų! Jau antrus metus – ir Kaune“, – kviečia organizatoriai į penktadienį nuo 18 valandos A. Mapų g. 18 vyksiančią Tolkino skaitymo dieną. Šių metų tema – poezija ir dainos Tolkino kūriniuose. Renginys nemokamas.

Anthonio koncertas 

Penktadienį „Sandėlyje“ – prodiuseris ir diskžokėjus Anthonis, kurio pasirodymams durys atviros ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Vakarėlio pradžia – 21 valandą. Sandėlininkai ragina užsisakyti staliuką iš anksto!

Gandrinės Rumšiškėse

Lietuvos liaudies buities muziejus šeštadienį, kovo 25-ąją, kviečia apsilankyti jų rengiamose Gandrinėse. „Gandro giedojimo nepažadame, bet smagumo netruks: susipažinsime su užusienio kaimu, ieškosime gandro lauktuvių ir kursime jam namus, kepsime gandrų bandeles ir jas ragausime, žaisime ir dainuosime“, – žada organizatoriai. Renginys prasidės Aukštaitijos užusienio kaime, Mičiūnų sodyboje, 14 valandą. Įėjimas mokamas.

Liuksemburgo radijas

„Sandėlis“ kviečia ir šeštadienio vakarą praleisti drauge su jais ir gera muzika. Šįkart ja dalinsis Mr. GrazzMatazz ir Archeologo (Ma Banga). Jie, pūsdami dulkes nuo senų plokštelių, nukels susirinkusius į laikus, kuomet Liuksemburgo radijo stotis buvo bene vienintelis muzikinis ryšys su vakarais. Pradžia – 21 valandą.

Ekskursija Maironio namuose

Maironio lietuvių literatūros muziejus kviečia dalyvauti nemokamoje ekskursijoje. Jos metu gidė papasakos apie tarpukarį, Maironio gyvenimą Kaune, jo draugus, pažįstamus ir supažindins su autentiškai restauruotu Maironio butu. Ekskursijos pradžia 14 valandą, reikalinga registracija. Renginys nemokamas.

Ekožygis aplink Lampėdžių karjerą

Kauno savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia kauniečius ir miesto svečius dalyvauti ekologiniame žygyje aplink Lampėdžių karjerą. Žygio pradžia – sekmadienį, 13 valandą, Lampėdžių karjero paplūdimyje. Renginys nemokamas.

Ekskursija Vienybės aikštėje 

Sekmadienį 13 valandą kauniečiams rengiama nemokama ekskursija „Kauno vienybės aikštė – tarpukario Lietuvos vienybės simbolis“. Ekskursiją ves gidų kursų absolventas A. Grikšas, o jos tikslas – atskleisti Lietuvos istorijos raidą, drauge su tautos laimėjimais ir kančiomis. Būtina išankstinė registracija. Renginys nemokamas.

Renginių – daug, bet jeigu norisi rinktis iš dar daugiau pramogų, jas rasite mūsų renginių kalendoriuje. Na o kad orų permainos nesutrukdytų, orų prognozę rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA