Žaislai ir filmų herojai Kaune apsigyveno malūne | Kas vyksta Kaune

Žaislai ir filmų herojai Kaune apsigyveno malūne

R. Tenio nuotr.

Kauniečiai gali nenustebti, jei jų vaikai ragins važiuoti į Savanorių prospekte esančią „Hyper Maximą“ – mat čia persikraustė vaikų pamėgta žaislų parduotuvė „XS Žaislai“, kurioje be naujausių žaislų yra ir vaikams aktyvi erdvė – žaislų išmėginimo poligonas ir nusileidimo kalnelis.

Parduotuvė įsikūrė itin patogioje vietoje, Savanorių pr. 255.

Spalvingas atidarymas

Žaislai keliauja greitai: vos per porą savaičių iš „Akropolio“ jie persikraustė į lentynas naujoje vietoje ir pakvietė į šventę savo mažuosius draugus. Praėjusį savaitgalį, atidarymo šventėje vaikus pasitiko piratas ir fėja. Berniukams buvo iškart įteikiamos piratų kepurės, o mergaitėms – karūnos. Net smalsu, ar buvo mergaičių, panorusių tapti piratėmis?

„Ne, visos mergaitės labiau norėjo būti princesėmis. Bet mano papūgą paglostyti norėjo visi“, – juokiasi dėdė piratas ir leidžia tą papūgą, tupinčią ant peties, glostyti ir mums. Ko gero, kai kuriems mažųjų tėveliams taip pat magėtų, bet jie santūriai lūkuriuoja šalia.

Lavina protą ir motoriką

„Stoviu čia jau visas penkiolika minučių“, – sako 5 metų Marko ir 7 metų Gvido tėtis Mantas, paklaustas kiek laiko jam teko laukti, kol vaikai apsidairys naujoje vietoje. Mėginam juokauti – o kiek jam kainuos šis apsilankymas?

„Čia tik žmona žino“, – mosteli į salės gilumą Mantas, kur jo žmona Alma ir du berniukai dalykiškai kilnoja įvairų rinkinių pakuotes ir automobilių modeliukus.

„Mūsų sūneliams labiausiai patinka gyvūnų figūrėlės ir loginiai žaidimai, nors turime ir kepinių aparatą, štai dabar pirksime papildymą savo virtuvei“, – pasakoja Alma. Jai labai svarbu, kad žaislai padėtų ugdyti ne tik mąstymą, bet ir motoriką, todėl kokybiškiems žaislams pinigų negaili.

Pasakų herojai

Jei į naujoje vietoje įsikūrusią parduotuvę „XS žaislai“ įeisite tiesiai iš lauko per malūno duris, pateksite į minkštųjų žaislų karalystę. Ne tik vaikai, bet ir didžioji dalis suaugusiųjų čia norės pasilikti ir susipažinti su pasakų personažais – gyvūnais iš filmo „Slaptas augintinių gyvenimas“, Pimpačkiukais iš „Bjaurusis Aš“, Troliais ir visiems žinomais peliukais Mikiu ir Mine bei paprasčiausiais meškiukais, avytėmis, arkliukais, net vištos tokios simpatiškos ir spinduliuoja humoru, kad atsitraukti sunku.

Atidžiau apsižvalgius suprasite, kad šiuolaikiniai gyvūnėliai taip pat turi savo automobilius, vonias, lovas, indus ir net elektrifikuotus namus, kaip kadaise turėjo tik barbės. Pavyzdžiui, „My Little Pony“ galima šukuoti ir perrenginėti, ką jau ir sakyti apie mielus triušiukus ir kačiukus iš „Sylvanian Families“ su visu jų inventoriumi. Čia vaikų fantazijai skleistis nėra ribų.

„XS Žaislai“ siūlo „Hasbro“, „Tactic“, „Lego“, „Disney“, „Zapf Creation“ ir daugybės kitų garsių gamintojų žaislus. Vieni mėgiamiausių yra „Lego“, „Playmobil“, kurių galima užsisakyti pametus net ir smulkiausią detalę, mat dėl to vaikai labai nuliūsta.

Atidarymo proga – nuolaidos

Jei į parduotuvę eisite iš „Hyper Maximos“ vidaus, tikėtina, kad jau prie pat durų vaikai sustos ilgam – taip ir maga griebti didžiulį „Hatchimals“ kiaušinį. Tai jų šiemet Kalėdų senelis pritrūko viso pasaulio vaikams – laiškų su tokiais pageidavimais buvo parašyta žymiai daugiau nei egzistavo kiaušinių.

„Kiaušinį reikia šildyti rankytėmis ir tuomet iš jo išsirita pingviniukas arba drakoniukas. Vieniems tenka to laukti visą savaitę, o kiti sugeba padėti jam išsilukštenti per dvi valandas. Paskui naujasis augintinis auga, keičiasi, su juo galima įvairiai žaisti. Atidarymo proga vėl jų gavome“, – sako parduotuvės vedėja Eglė Maciulevičienė.

Didžiausias parduotuvės traukos centras – „Lego“ ir „Playmobil“ pasaulis, magiškai traukiantis ir berniukus, ir mergaites, įsikūrė antrame parduotuvės aukšte. Čia vyko ir didžiausias vaikų klegesys atidarymo dieną, mat vaikus kaip magnetas traukė geltonoji čiuožykla, beveik kaip vandens parke, kur iš antrojo aukšto vaikai lenktyniaudami leidosi į pirmąjį.

Vaikams parduotuvėje patiko labai, tėveliai vaikštinėjo su šypsena ir ne vienas išėjo nešini naujais žaislais. Gera žinia ta, kad atidarymo proga iki kovo 26 dienos visoms nenukainotoms prekėms taikoma net 30 proc. nuolaida.

Parduotuvės „XS Žaislai“, kurių yra ne tik Kaune, bet ir kituose Lietuvos miestuose, didžiuojasi, kad jose rasite itin kokybiškas, iš saugių medžiagų pagamintas sertifikuotas prekes, tad žaisdami vaikai bus saugūs.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA