Neregėtas įžūlumas: galeriją apšvarinęs vagišius nukniauktus daiktus pardavinėja internete | Kas vyksta Kaune

Neregėtas įžūlumas: galeriją apšvarinęs vagišius nukniauktus daiktus pardavinėja internete

Kas vyksta Kaune skaitytojo nuotr.

Prieš keletą dienų portalas „Kas vyksta Kaune“ pasidalino informacija apie mieste kovo mėnesį siautusius vagišius. Neseniai redakciją pasiekė skaitytojų siųstos nuotraukos, kuriose užfiksuotas vienas iš aprašytų atvejų – ilgapirštis kovo 1-ąją „pasidarbavęs“ „Gintaro-sidabro galerijoje“. Pavogtus daiktus vyras pardavinėja naudodamasis savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyra.

[galerija kiek=”4″]

Primename, jog kovo 1-ąją Kauno centre esančioje „Gintaro-sidabro galerijoje“ vaizdo kameros užfiksavo užsienietį primenantį vyrą, kuris į su savimi turėtą maišelį nepastebimai įsidėjo gintarinę lėktuvo statulėlę, o vėliau, stovėdamas vos per keletą žingsnių nuo pardavėjos sugebėjo nukniaukti ir tris apyrankes.

Akyli portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pastebėjo socialiniame tinkle „Facebook“ esančias nuotraukas, kuriose – vogto gintarinio lėktuvėlio statulėlė. Ją už 1050 eurų pardavinėja tas pats vaizdo kameromis „Gintaro-sidabro galerijoje“ užfiksuotas vyras, pasivadinęs Bassel Msk.

Šiuo metu savo socialinio tinko „Facebook“ paskyroje apdairus ilgapirštis jau nebetalpina nuotraukų, kurias pavyko išsisaugoti portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams, tačiau faktas, jog jos kurį laiką čia buvo – akivaizdus. Mėginome susisiekti su vagišiumi, tačiau į gautus laiškus jis neatsako.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA