Kauniečiai atkreipė dėmesį į neįprastą policijos operaciją miesto gatvėse | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai atkreipė dėmesį į neįprastą policijos operaciją miesto gatvėse

Kas vyksta Kaune skaitytojo nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Audrius vaizdo registratoriumi užfiksavo šiandien maždaug 14:50 val. vykusias gaudynes miesto gatvėmis. Breslaujos gatvėje, Kaune, keturi policijos pareigūnų ekipažai vijosi lengvąjį automobilį.

Portalo redakcijai pasiteiravus apie minėtą įvykį Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė informavo, kad apie 11.00 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Medvėgalio g., sumuštas 1997 m. gimęs jaunas vyras. Jis buvo pristatytas į gydymo įstaigą. Gydymo įstaigoje iš nukentėjusiojo buvo priimtas pareiškimas, pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str.

Pasak jos, vėliau, maždaug 14.50 val. netoli Breslaujos g. pareiškimą priėmę pareigūnai pastebėjo nukentėjusiojo nurodytą automobilį ir jaunuolius jame, atitinkančius nukentėjusio apibūdinimus. Netrukus automobilis buvo sustabdytas, du jauni vyrai (gimę 1994 m.) sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Radijo ryšiu automobilį pastebėję pareigūnai paprašė netoliese patruliuojančių kolegų atvažiuoti į įvykio vietą, todėl išgirdę prašymą atvyko keli ekipažai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA