Moteris ne juokais pratrūko: kviečiu visus kauniečius pasivažinėti „linksmaisiais kalneliais“ | Kas vyksta Kaune

Moteris ne juokais pratrūko: kviečiu visus kauniečius pasivažinėti „linksmaisiais kalneliais“

Kas vyksta Kaune skaitytojo nuotr.

Anksčiau dažną Kauno miesto gyventoją neramindavo duobėtos gatvės. Šiuo metu ši opi dilema beveik išspręsta – gatvių remonto darbai jau kurį laiką įgavę pagreitį. Tačiau, kaip sakoma, „bėda po vieną nevaikšto“. Taip nutiko ir šiuo atveju. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojos Agnės žinia apie prastą automobilių stovėjimo aikštelės, esančios greta parduotuvės „Trys berželiai“, (Taikos pr. 113) būklę.

„Noriu pakviesti visus kauniečius pasivažinėti „linksmaisiais kalneliais“ aikštelėje, prie parduotuvės „Trys berželiai“. Ši aikštelė –  Kauno miesto savivaldybės nuosavybė. Tačiau, atrodytų, kad niekada nebuvo remontuota. Pasivažinėti čia – tikrai „smagu“, tik rekomenduoju tai daryti vienam vairuotojui, nes, jei į automobilį įsisodinsite bendrakeleivį, dugnu galite tiesiog „pasikabinti kalno viršūnėje“, – piktinasi portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja Agnė.

Ji teigia kreipusis į Kauno miesto savivaldybę prašydama spręsti minėtos aikštelės būklės klausimą. Tačiau sprendimas nebuvo itin veiksmingas. „Jie tik atvežė kažkokio mišinio, užpylė ir po lietaus kalneliai dar labiau išaugo“, – tikina moteris.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ pavyko susisiekti su Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėju Aloyzu Pakalniškiu. Jo teigimu, automobilių stovėjimo aikštelė yra valstybinėje žemėje. Keletą kartų aplink ją esančioms įmonėms buvo siūlyta sutvarkyti aikštelę. Tačiau esą teigiamų atsakymų iš verslininkų sulaukta nebuvo. „Kuomet bus tvarkomas Taikos prospektas (planuojama šiemet), tuo pat metu kompleksiškai bus sutvarkyta ir minėta aikštelė“, – tvirtina A. Pakalniškis.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA