Artimieji prašo pagalbos: iš ligoninės išėjo aplinkoje nesiorientuojantis vyras (atnaujinta 19:45) | Kas vyksta Kaune

Artimieji prašo pagalbos: iš ligoninės išėjo aplinkoje nesiorientuojantis vyras (atnaujinta 19:45)

Kas vyksta Kaune montažas

Itin reikalinga kauniečių pagalba – iš Panemunėje esančios slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninės šeštadienio rytą dingo vyriškis.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi dingusiojo Sigito Vadvilavičiaus dukra Donata. Ji pasakojo, jog vyras iš ligoninės išėjo tarp 6 ir 7 valandos ryto. „Apie 7 valandą jo darbuotojai jau neberado. Ten nėra tokia vieta, kur juos izoliuoja ar panašiai, tai apie 6 valandą atrakino duris ir vėliau jo pasigedo“, – pasakojo moteris.

Jos teigimu, situacija itin rimta dėl to, kad S. Vadvilavičius turi ilgalaikės atminties sutrikimą. „Prieš Kūčias tėčiui buvo infarktas, buvo sustojusi širdis, tačiau medikai atgaivino ir sanatorijoje viskas pasitaisė. Bet grįžus iš sanatorijos ir praėjus dar savaitei, jį ištiko insultas ir pažeidė būtent tą sritį, kuri atsakinga už atmintį“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo Donata.

Tiesa, nors aplinkoje ir gali nesiorientuoti, pasak moters, savo vardą ir kitą informaciją apie save vyras pamena ir žino. „Viskas atrodė gerai, vakar brolis lankėsi, aš telefonu kalbėjau… O šiandien išėjo. Ir matot, kai žmogus savo noru išeina iš kažkur, jis apsirengia, o tėtis – nieko. Jis neturi su savimi jokių daiktų, telefono, piniginės, nieko. Apsirengęs plonu pilkos spalvos džemperiu ir mėlynomis kelnėmis, su šlepetėmis. Atpažinti galima iš augliuko ant akies“, – kaip atpažinti dingusį jos tėtį pasakojo moteris.

Kauno VPK budintis patvirtino, jog šeštadienį 10:42 val. buvo gautas toks pranešimas ir vykdyti paieškos veiksmai minėtoje teritorijoje, tačiau vyras nebuvo rastas, todėl vėliau paskelbta jo paieška.

Artimieji prašo visų, kurie turi žinių apie tai, kur gali būti dingęs vyriškis, kuo skubiau skambinti numeriu 112.

ATNAUJINTA 19:45

Kauno VPK budėtojas portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, jog ryte dingęs vyriškis atsirado. „Skambinome visoms gydymo įstaigoms ir pagal nurodytus požymius paaiškėjo, jog vyras yra vienoje iš ligoninių“, – tvirtino jis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA