Užfiksuota vaizdo registratoriumi: tokio įžūlaus pažeidėjo Kaunas dar nematė | Kas vyksta Kaune

Užfiksuota vaizdo registratoriumi: tokio įžūlaus pažeidėjo Kaunas dar nematė

Video stop kadras

Kauno vairuotojai ir vėl fiksuoja chuliganišką vairuotojų elgesį miesto gatvėse. Šįkart – pačiame miesto centre nufilmuotas vairuotojas pažeidė net keletą Kelių eismo taisyklių.

Praėjusios savaitės pabaigoje, kovo 10-ąją, nufilmuotame vaizdo įraše, juo pasidalinusio kauniečio nuomone, užfiksuotas vairuotojas vieną dieną tikrai sukels avariją. Ir jos metu ne tik apgadins savo automobilį, bet ir stipriai sužalos pėsčiuosius.

Vos pusė minutės – per tiek laiko įraše matomas vairuotojas pažeidžia net keletą Kelių eismo taisyklių: viršija mieste leistiną greitį, persirikiuoja per ištisinę liniją ir, vos kelioms sekundėms stabtelėjęs prie raudono šviesoforo signalo, tiesiog apvažiuoja tuo metu per pėsčiųjų perėją ėjusius žmones.

Be to, kaip pasakojo įrašu pasidalinęs kaunietis, vien šiais pažeidimais užfiksuoto automobilio vairuotojas neapsiribojo – situacijos pabaigoje vairuotojas dar vieną sankryžą kerta degant raudonam šviesoforo signalui, taip ir vėl nusižengdamas taisyklėms ir keldamas aplinkiniams pavojų. Tai taip pat pavyko įamžinti – įrašo pabaigoje matyti, kaip vairuotojas sustoja prie tolėliau esančios reguliuojamos sankryžos, mat ten dega raudonas šviesoforo signalas, tačiau vos po kelių sekundžių automobilio ten jau nebėra.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA