Sulaikyti asmenys, užpuolę nėščią moterį su vaiku ir grasinę ją nužudyti | Kas vyksta Kaune

Sulaikyti asmenys, užpuolę nėščią moterį su vaiku ir grasinę ją nužudyti

Stopkadras

Kauno policijos atstovė portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad prieš pietus buvo sulaikyti keli asmenys, sekmadienio vakare užsipuolę nėščią moterį su vaiku ir vyru. Policija itin aktyvių jaunuolių paieškos veiksmų ėmėsi po to, kai portale „Kas vyksta Kaune“ buvo paskelbta vaizdo medžiaga.

„Prieš pietus buvo sulaikyti 2 anksčiau teisti asmenys: tai 23 m. ir 24  m. vyrai, rastas ir paimtas automobilis”, – informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė.

14:41 val. policija informavo, kad Kauno apskr. VPK Panemunės policijos komisariato pareigūnai nustatė ir kitus du asmenis – 18 metų merginą bei 21 metų vaikiną (anksčiau teistas). Toliau vyksta procesiniai veiksmai.

„Pareigūnai dėkoja gyventojams, atsiliepusiems į žiniasklaidoje išplatintą prašymą”, – sakė policijos atstovė.

[susije_video kurie=””]

Kaip portalas „Kas vyksta Kaune“ informavo anksčiau, kovo 12 d., sekmadienį apie 19:30 val. Kaune, Rokų g. esančiame prekybos centre „Maxima“, kasoje, užsipulta nėščia moteris su vaiku, atseit ji per lėtai atsiskaitinėja už prekes. Kabinėjimasis prie moters tęsėsi lauke, kur jos laukė vyras. Minėti asmenys pradėjo užgaulioti ir vyrą, svaidytis rasistiniais pasisakymais, grasinti susidorojimu. Vėliau minėti asmenys pasišalino automobiliu „Mercedes Benz“, viešai paskelbti automobilio nuotrauka, numeriai.

Apie įvykį sekmadienį, 20:05 val. informuota policija. Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. (dėl viešosios tvarkos pažeidimo).

Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA